2777
2789
عنوان

۲۲ سالم شد ❤+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 107 پست
تولدت مبااارک🎊🎊🎊🎆🎆🎆🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎁🎁💖💖 یه سوال متولد 76 هستی یا 75؟؟ من الان شهریور 76 میرم ...

۲۱ سالت کامل میشه میری تو ۲۲

ولی باید بگی۲۱ سالمه

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
عزیز دلم دلت مهمه سن مهم نیست منم فقط ۱۵ سالمه ❤❤❤😜😜😜

منم ۱۶ سالمه البته

من دو تا دختر فروردینی دارم😊

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارك عزبز دلم انشالله  زير سايه ي پدر و مادرت ١٢٠ساله بشي..من يك ماه  از تو كوچيكترم😂واقعا خيلي پخته و فهميده اي فكر ميكردم بزرگتر باشي.🎈🎈🎊🎊🎉🎉🎉🎁🎁🎁😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

هارلی جونم خیلی دوستت دارم.تولدت مبارک.

همیشه شاد باشی.😘😘😘😘

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
لباس منشوریم داده!! 😉😆😆

میبینی 😅😅😅کاش توی یه پلاستیکی چیزی بود😝😝😝

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
قربووونت ایشالله همیشه خوش باشی؟حالاکادوچی گرفتی؟😍😍

از خانواده ویولن🙈🙈

از دوستا گردنبند و لباس و گوشواره و ...❤❤❤ از شما هام عشق 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
تولد تولد تولدت مبارک  بیا شمعارو فوت کن که ١٠٠ سال زنده باشی  کبریت و گاز و فندک  ...

فاطمه 😍😍😍😄😄😄

عزیز دلم ممنونم 😍😍❤❤❤

از خانواده ویولن🙈🙈 از دوستا گردنبند و لباس و گوشواره و ...❤❤❤ از شما هام عشق 

واوو مبارکه قربوونت که اینهمه لطف داری,انشالله120ساله شی 

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
هارلی عزیزم تولدت خیلی مبارک باشه. شاد باشی همیشه 🌹

عزیز دلم ❤❤❤خیلی بامحبتی ممنونم همچنین 😘😘😘عیدم مبارک 😘

ای جوووووونم عزززززیزززززم توووووولد عید شما مبارک❤❤❤❤ این جمله اینجا کاربرد داره واقعا😁😁😁 ...

عزیز دلم 😍😍😍 چه متن باحال و بااحساسی نوشتی ❤❤❤عید خودتم‌مبارک هستی نازم خوشحالم که یاد دوران ۲۲ سالگیت افتادی خانومی ❤❤❤

تولدت مبااارک🎊🎊🎊🎆🎆🎆🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎁🎁💖💖 یه سوال متولد 76 هستی یا 75؟؟ من الان شهریور 76 میرم ...

در واقع وارد ۲۲ میشم 😄😄😘😘 متولد ۷۵ ام عزیز دلم 

ممنون آنیتا نازم 😘😘😘

منم ۱۶ سالمه البته من دو تا دختر فروردینی دارم😊

😅😅😅

عزیززز دلم خدا سایه اتو بالای سر دخترای گلت نگه داره ❤❤❤

مباااااارک باشه خیلی خیلیییی 😘😘😘😘😘 ارزوی بهترینارو دارم واست عزیز دلم😍😍😍😘😘😘😘😘

عشقمی تو ممنون دلارا ی خوش قلب من ❤❤❤