2777
2789
عنوان

۲۲ سالم شد ❤+عکس

2404 بازدید | 107 پست

درسته که کیک ندارم درسته که همه اکثرا مسافرتن درسته که مغازه ها تعطیلن درسته ...

ولی همیشه یکی هست که تو رو به وجد بیاره ❤

خانواده دوست ✌❤حتی دوستای مجازی ❤❤❤

توی تولد ۲۲ سالگیم دعا میکنم آرزو های من و شما با هم برآورده بشه آرزوی آرامش زندگی خودم و شما رو دارم .امیدوارم همیشه لایق زندگی کردن توی زمین خدا باشم و کنار آدمایی که دوسشون دارم .

خدای بزرگو شکر میکنم که اولین روز بهارو برای دنیا اومدنم مناسب دید ❤❤

از همه شما ممنونم تبریکاتونو خوندم خیلی ماهید ازین که کنار شما دوستای سایتم هستم هم خوشحالم ❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی آمین 💕

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مبارکه

خوش به حالت

کاش منم ۲۲ سالم بود

البته با عقل الانم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
مبارکه عزیزم...عکس خودتو بزار بادکنک میخوایم چکار😬

ممنون 😅😅😅

حالا اول این بادکنکا باشن 😜😜😜

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
مبارکه

ممنون عزیزم 😅😅😅 

آقا یه ماچ لاقل میدادی 😅😅❤❤

تولدت مباااااااااااااااارک💝😘😘😇

ممنون عزیز دلم 😘😘😘

ممنون عزیزم 😅😅😅  آقا یه ماچ لاقل میدادی 😅😅❤❤

ببخشید ذهنم درگیر بود🌷🌷🌷🌷تقدیم ب شما😘

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸