2777
2789
عنوان

۲۲ سالم شد ❤+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 107 پست
مبارکه خوش به حالت کاش منم ۲۲ سالم بود البته با عقل الانم

عزیز دلم دلت مهمه سن مهم نیست منم فقط ۱۵ سالمه ❤❤❤😜😜😜

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

عزیزه دلم چه خوب شد که تو هستی و من باهات اشنا شدم😍😍😍😍😍😍

انشاالله هزار ساله بشی 😍😍😍😍

تولدت مبارک😗😗😗😗😗😗😗😗

هزارتااااااااااااااااااا میبوسمت عزیزم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه ساعت یک شد ۲ فروردینه یا یک فروردین تولدت؟

دوم فروردین 😅😅😅😘😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
تولدت مبارک عزیزم چه خوبه دنیا اومدی😍😍😍

عزیززز دلم 😍😍😍 تو خیلی گلی ها !!!😘😘😘

سوگل جان انشالله سال جدیدت زندگیت مصادف بشه با سال براورده شدن ارزوهایت....انشالله۱۲۰سال با خوشی و تندرستی و عزت زندگی کنی 😙😙😙😙😙😙 تولدت مبارک

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
تولدتت مبارک ایشالله سلامت باشی وزیرسایه پدرومادروخانواده

ممنون مهربون خانوم 😍😍😍

تولدت مبارک گلم ایشالا هرچی زودتر به ارزوهات برسی😇

ممنون زندگی ❤❤❤

ساعتا رو کشیدن جلووووو؟؟؟

ععع آره 😁

ساعت یک شد 😐

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ببخشید ذهنم درگیر بود🌷🌷🌷🌷تقدیم ب شما😘

حضورت کافیه قشنگم شوخی کردم 😘😘😘