2777
2789

امیرعلی

کیان

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

امیر علی و محمد علی قشنگن

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول آریا

بعد کارن

بعد دایان

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

کیان بهتره یا کایان ؟

کیان

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

خودمم خیلی دوست دارم

دلنشین