2777
2789
عنوان

دوست حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ازش حس حسادت میگیری اصلا به حست شک نکن. اونقدر بهش کم محلی کن تا خودش بیخیال بشه. وگرنه بیچارت میکنه.

حالا یا با راهنمایی اشتباه وقتی خدایی نکرده حالت بده. یا با چشم زخم و ... . دور نگهش دار. خیلی دور‌

اگه ازش حس حسادت میگیری اصلا به حست شک نکن. اونقدر بهش کم محلی کن تا خودش بیخیال بشه. وگرنه بیچارت م ...

آره عزیزم حس بدی دارم نسبت بهش خداروشکر آخرین بار زنگ زد گفتم دندون درد دارم بعداً زنگ میزنم دیگه نزدم اونم فعلا شرش کم شده راحت شدم😂

من یه دوست این مدلی داشتم. کاملا حذفش کردم و دیگه هیچی از خودم بهش نگفتم.

حالا چند وقت پیش فهمیده بود مریض شدم اومده بود اسم مادرمو میپرسید😂 میگفت میخوام واست نمیدونم چی چی کنم که چشم زخم ازت دور شه.

حالا من حس میکنم در خوشبینانه ترین حالتش، اسم مامانمو میخواست تا بره به فالگیر مالگیرای دور و برش بده تا اونا بهش امار بدن چیکار میکنم.

من یه دوست این مدلی داشتم. کاملا حذفش کردم و دیگه هیچی از خودم بهش نگفتم.حالا چند وقت پیش فهمیده بود ...

اتفاقا تو کار دعا بودن و اینکه همش پشت سر بقیه بد میگفتن منم واقعا زده شده بودم ازش چون حس میکردم پشت منم همش حرف بزنه 

آره عزیزم حس بدی دارم نسبت بهش خداروشکر آخرین بار زنگ زد گفتم دندون درد دارم بعداً زنگ میزنم دیگه نز ...

همین فرمون برو. خطرناکن اینجور آدما. خصوصا که سوالای شخصی میپرسه صد در صد فقط میخواد بهت نزدیک بمونه که امارتو داشته باشه.

اتفاقا تو کار دعا بودن و اینکه همش پشت سر بقیه بد میگفتن منم واقعا زده شده بودم ازش چون حس میکردم پش ...

ای وای

از آدمی که دستش توی دعا  و این حرفاست فقط فرار کن.

نگو اعتقاد ندارم و اینا‌. فرار کن فقط.