2777
2789
عنوان

رنگ پوست بچم

670 بازدید | 56 پست

خانوما من خودم پوستم روشنه همسرمم پوستش روشنه ولی بچم ۴ماهشه اولش که بدنیا اومده بود خیلی سبزه بود

الان یکم بهتر شده ولی بازم از اون رنگ پوستاست که نمیشه هر رنگ لباسی براش پوشید چون تیره تر نشون داده میشه پوستش،نمیدونم چرا بچم اینجوری شد رنگ پوستش

ما اصلا تو خانواده سبزه نداریم…

بنظرتون چرا

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

شنیدم ژن مرد قوی تره توی ظاهر 

(نپرید بهم گفتم شنیدم) 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر کن سالمه گلم ببین ژنتیک ممکنه به 10 نسل قبلیت هم انتغال پیدا کنه به فرزندت

مثلا من و اجدادم تا 3 نسل قبل اصلا موفرفری نداشتیم ولی موهای من فر شده فقط میگن شاید به نسل های خیلی قبل تر کشیدم

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭

وا از خداتم باشه فکر میکنم سنت بالا باشه اسی..چون جدیدا همه دارن پوست میسوزونن برنز شن بعد تو اینجور ...

منکه نگفتم بده

میگم چه عاملی باعث شده اینجوری بشه

اخه شوهرم پوستش روشنه

عجیبه والا 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

عزیزم عیب نداره اگه هم رنگ منه(پروفم همرنگ خودم)

ببین بخدا خیلی خوشگله

بچه رو الکی از پوستش منزجر نکنی

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

وا از خداتم باشه فکر میکنم سنت بالا باشه اسی..چون جدیدا همه دارن پوست میسوزونن برنز شن بعد تو اینجور ...

والا بخدا تهشم برنز نمیشن خاکستری میشن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

اون هنوز تغییر رنگ میده بعدم سبزه شه مگه بده

اخه از شانس توی دور وریا ۴تا بچه همسن دختر من هست همه سفیدددد 

بعد هی به من میگن بچت به کی رفته این رنگی شده😐