2777
2789
عنوان

رنگ پوست بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 56 پست

بچه معمولا تا یکسالگی قیافه و رنگ پوستش شکل میگیره و ثابت میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عیب نداره اگه هم رنگ منه(پروفم همرنگ خودم)ببین بخدا خیلی خوشگلهبچه رو الکی از پوستش منزجر نکنی

نه عشقم خیلی سبزه نیست

گندمی طوره یکم غلیظ تر ولی ازیناست که مثلا لباس زرد و نارنجی میپوشی تیره تر دیده میشه

من خودم مشکلی ندارم فقط میخوام بدونم چی باعث شده این رنگی بشه یعنی تغذیه دوران بارداری بوده؟

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
بچه معمولا تا یکسالگی قیافه و رنگ پوستش شکل میگیره و ثابت میشه

اطرافیان همش میگن

میرینن تو اعصاب ادم

اخه از شانس توی دور وریا ۴تا بچه همسن دختر من هست همه سفیدددد بعد هی به من میگن بچت به کی رفته این ر ...

اصلا اهمیت نده به حرف دیگران 

وقتی میگن بگو بچم کوه نمک شده ....

اصلا اجازه نده بچه متوجه این موارد بشه 

دوتا از دخترای فامیل 

یکی سبزه 

یکی سفید 

خواهر بودن 

خدا می‌دونه تو دل سبزه چه می‌گذشت 

بسکه مقایسه شده بود 

اطرافیان همش میگنمیرینن تو اعصاب ادم

خب بگن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه عشقم خیلی سبزه نیستگندمی طوره یکم غلیظ تر ولی ازیناست که مثلا لباس زرد و نارنجی میپوشی تیره تر دی ...

خب باید لباس رنگ خوب تنش کنی عزیزم عیب نداره ولی

زیتون خیلی میخوردی عزیزم؟من زیتون زیاد میخورد ننم برنزه شدم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

روشن میشه نشدم فدای سرش ژن بلاخره به چند نسل قبل هم میره منم دخترم سبزه هست ولی برام مهم سلامتیش هست

اخه یطوری شده توی اقوام ۴-۵تا نوزاد همسن دختر من هست وقتی کنار هم میریم بچه های اونا خیلی سفیدن

رنگ پوست بچه من بیشتر به چشم میاد و هی میگن به کی رفته این رنگی شده

اعصابمو خورد میکنن

اطرافیان همش میگنمیرینن تو اعصاب ادم

بگو برو بابااااااااااا بچم به این خوشگلی حتما باید رنگ گچ دیوار باشه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

خب باید لباس رنگ خوب تنش کنی عزیزم عیب نداره ولیزیتون خیلی میخوردی عزیزم؟من زیتون زیاد میخورد ننم بر ...

اره دیگه الان هر رنگی لباس براش نمیخرم

مثلا خیلی رنگای صورتی نارنجی لیمویی دوس دارم ولی اصلا بهش نمیاد،زیتون نه والا خیلی نخوردم

ولی ترشیجات خیلی خوردم ینی میشه از ترشی باشه؟

اخه یطوری شده توی اقوام ۴-۵تا نوزاد همسن دختر من هست وقتی کنار هم میریم بچه های اونا خیلی سفیدنرنگ پ ...

اگه گفتن بگو بچم خدادای برنز بچهای شما در اینده باید برن ساحل افتاب بگیرن تازه هم رنگ دخترنازم شن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792