مینولیا مدیر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3396 عنوان رنگ پوست بچم | مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 56 پست خانوما من خودم پوستم روشنه همسرمم پوستش روشنه ولی بچم ۴ماهشه اولش که بدنیا اومده بود خیلی سبزه بودالان یکم بهتر شده ولی بازم از اون رنگ پوستاست که نمیشه هر رنگ لباسی براش پوشید چون تیره تر نشون داده میشه پوستش،نمیدونم چرا بچم اینجوری شد رنگ پوستشما اصلا تو خانواده سبزه نداریم…بنظرتون چرا اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸 1404/06/04 | 03:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
halmaaa عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 7209 عهههه میگماخه یکی هم بود توی فامیل بچه ش پسر بودبدنیا اومده بود سبزه بودختنه که کردن سفید شد مثل برف قربونتختنه ارتباطی به ژن نداره این همه مرد سبزه و تیره داریم یعنی ختنه نیستن؟😕
مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3396 به هیچ عنوان ترشی رو قبول ندارم اطرافم دیدم خانمهایی که ویار ترشی داشتن و انواعش رو روزانه مصرف میک ... منم قبول ندارم شوهر من چرت میگهمنم دقیقا هروز باید ترشی و ابغوره میخوردمربطی ندارهمن مادرشوهرم مثل برفه پوستشششش اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3396 قربونتختنه ارتباطی به ژن نداره این همه مرد سبزه و تیره داریم یعنی ختنه نیستن؟😕 فکر کنم حین ختنه چون خون ازشون دفع میشه رنگ پوستشون باز میشه😐 اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
halmaaa عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 7209 وقتی بدنیا اومده بود خیلی زردی داشتعددش ۱۶بود بالاترین حد،بعد گذاشتیم تو دستگاه و درست شدالان ۴ماهشه دستگاه زردی روی پوست تاثیر میذاره بعضی پزشکان قبول نمیکنه بچه رو داخل دستگاه بزارنو به جاش قرص میدن دکتر به من گفت وقتی بچه رو میذاریم داخل دستگاه رنگ پوستش تغییر میکنه و شش ماه زمان میبره که به حالت عادی برگرده
halmaaa عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 7209 فکر کنم حین ختنه چون خون ازشون دفع میشه رنگ پوستشون باز میشه😐 نه اینو اشتباه شنیدید اون خون باعث میشه کمی درجه زردی پایین بیاد نه رنگ پوست تغییر کنه زردی که پایین میاد خب صورت بازتر میشه فکر میکنن ختنه سفید میکنه
مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3396 دستگاه زردی روی پوست تاثیر میذاره بعضی پزشکان قبول نمیکنه بچه رو داخل دستگاه بزارنو به جاش قرص میدن ... خدایی جدی میگی؟ اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
halmaaa عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 7209 خدایی جدی میگی؟ بله کاملا جدی میگم بعد شش ماه پوست بازتر میشه نه اینکه سبزه تبدیل بشه به سفید اما تغییر میکنه دختر برادرم هم اینطور بود.
mamieli67 عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 13914 اخه یطوری شده توی اقوام ۴-۵تا نوزاد همسن دختر من هست وقتی کنار هم میریم بچه های اونا خیلی سفیدنرنگ پ ... من دخترم ۹ سالشه هنوز مادر شوهرم تو جمع میپره میگه سیاه شدی چقدر مهمم نیست برام به عمش رفته اونم همینه رنگش حرف مفت زن زیاده خیلی دقت نکن به حرفاشون
یسناجون۹۶۹۶ عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 314 به خوراک تو بارداری هم تاثیر داره دختر اولیم انقدر سفیده بلووووووره تو بارداریم انقدرررررررررررد انار خوردم هم دوستام میگفتن این دونه برف میشه تو بارداری دومم کاکائو و فست فود و نوشابه خوردم سبزه شده
مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3396 به خوراک تو بارداری هم تاثیر داره دختر اولیم انقدر سفیده بلووووووره تو بارداریم انقدرررررررررررد انا ... وای اره منم خیلی کاکائو و فست و فود و نوشابه خوردم تو بارداریم…اصلا انار نخوردم اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
الیسسا عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 133 هر رنگی قشنگی خودشو دارهچیزی که خدا افریده بد نمیشهولی دهن مردم کثیف رو نمیشه بست…💔 واسه خودت زندگی کن دهن مردم همیشه بازه
مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3396 دستگاه زردی روی پوست تاثیر میذاره بعضی پزشکان قبول نمیکنه بچه رو داخل دستگاه بزارنو به جاش قرص میدن ... سلام عزیزم درست گفتی بچم سفید شد پوستش😍😍 اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸