2777
2789

باورتون میشه بگم از ۲۴ ساعت حتی یه ثانیه ام نمیتونم از فکرش بیرون بیام؟

لطفا اگه راهکاری دارید که بتونم بیخیال بشم و فراموشش کنم بگید

نگید خودتو با یچی سرگرم کن نه 

چون حتی وقتاییم که مشغول یه کاری هستم بازم تو فکرشم

خیلی سخته عشق یه طرفه داشتن💔

مشغول یه کاری نباش مشغول خودت باش باشگاه برو خودتو ارتقا بده یه مهارت یاد بگیر کلاس برو، دانشگاه اگر به سنت میخوره، سرکار حتمن برو و با دوستات بیشتر وقت بکزرون ادم فراموش نمیکنه اما یه مدت ک بگزره دیگه بهش فکر نمیکنی و خیلی عادی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزی که میمیره، آدمی که ترکت می‌کنه به مدت باید براش سوگواری کنی و به خودت زمان بدی چون توی این مدت هرکاری کنی بدتر میشه تجربم میگه گریه کن جیغ بزن ناراحتی کن اما تا یه زمان کوتاه صرفا برای خالی شدن.

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

فیلم،عکس،چت،ویس،پیام و یادگاری هایی که ازش داری رو نابود کن.تا خودت نخوای کسی نمیتونه کمک کنه. دمنوش گل‌گاوزبان بخور گلاب هم خوبه اما قرص اعصاب نخور برو روان شناس درد دل کن.

آدما میان تو زندگیت تا بهت درس و تجربه بدن و تو رشد کنی و بعدش مسیرشون جدا میشه حتی پدرمادرت، حتی بچه خودت!!!!حتتتتتی روحت تورو ترک می‌کنه پس انتظار نداشته باش

تو خودتو خدارو داری والسلام🖐🏻

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی