ی نگاه بنداز پشیمون نمیشی من کیف باشگاهی گرفتم ۱۹۹از ماسو ست حوله ۲۸۹ از نپولناز اونا دیگه ست تیشرت ...
منم کیف باشگاه ارزون گرفتم اما تازه متوجه شدم زیپش؛ خرابه باز باید بخرم؛ کفشم گرفته بودم ارزون اصلا خیلی زشت بود باز پول جمع کردم ی خوبش گرفتم گفتم بلاخره چند سال استفاده میکنم میخوام وسایل بگیرم که چند سال بشه استفاده کرد میگم خوشگلم اورال؛ برای ورزش کردن خوبه؟
عزیزم پس زیاد فک نکن واسه یکی دوساعت خوبن سه جفت ک داری باز تیشرت اینا برا خونه داری با لچ بپوش زیاد ...
همه ست های خونه رو انداختم رفت؛ چون دیگه قابل استفاده نبود ؛ ن من اصلا سخت نمیگیرم! ولی میگم چند تا هم که دارم خوب باشه که آدم با اعتماد به نفس باشه بخدا همین کفش چقدر اعتماد به نفسم بالا برد
دقیقا منم مثل شما برای باشگاه رفتن خیلی ذهنیت کمالگرایی دارم فکر میکنم الان هردفعه باید یه ست بپوشم ...
عزیزم 😂دیدی خوب بعضیا انگار اومدن ؛ فشن شو؛ من میگم کم داشته باشم ولی خوب باشن؛ الان باز ی ساک خوب باید بگیرم؛ با چند تا جوراب و ی دونه ست😂 همینا هم کولی پولش میشه
مکمل چی استفاده کنم؟ من گینر و کراتین گرفتم ! اینا برگشت و عوارض نداره؟ اره خودم بدنسازی رو شروع کرد ...
ببين از الان مكمل نخوري زوده از يه مربي تو باشگاه بپرس كي شروع كني و حتما چك كن فيك نباشه و كراتين هم قبل خوردنش حتما ازمايش بده كه كراتينت بالا نباشه از چت جي بي تي بپرس كه بايد چيكار كني و از كي بخوري