2777
2789
عنوان

باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 40 پست
مکمل چی استفاده کنم؟ من گینر و کراتین گرفتم ! اینا برگشت و عوارض نداره؟ اره خودم بدنسازی رو شروع کرد ...

ی نگاه بنداز پشیمون نمیشی 

من کیف باشگاهی گرفتم ۱۹۹

از ماسو 

ست حوله ۲۸۹ از نپولن

از اونا دیگه ست تیشرت لگ گرفتم

مکمل چی استفاده کنم؟ من گینر و کراتین گرفتم ! اینا برگشت و عوارض نداره؟ اره خودم بدنسازی رو شروع کرد ...

راستش من چون مربی زومبا هستم درباره مکمل اطلاعات ندارم چون خودم و شاگرد هام نیازی به استفاده نداریم،

بستگی به خودتون داره دیگه مثلا توی چندماه میتونید نتیجه رو ببینید

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه بار سفارش دادم واقعا وسایل به درد نمیخورد؛ دوباره از اول شروع کردم به خرید؛ حقیتش؛ من دستم ...

عزیزم پس زیاد فک نکن واسه یکی دوساعت خوبن سه جفت ک داری باز تیشرت اینا برا خونه داری با لچ بپوش زیاد سخت نگیر 

ی نگاه بنداز پشیمون نمیشی من کیف باشگاهی گرفتم ۱۹۹از ماسو ست حوله ۲۸۹ از نپولناز اونا دیگه ست تیشرت ...

منم کیف باشگاه ارزون گرفتم اما تازه متوجه شدم زیپش؛ خرابه باز باید بخرم؛ کفشم گرفته بودم ارزون اصلا خیلی زشت بود باز پول جمع کردم ی خوبش گرفتم گفتم بلاخره چند سال استفاده میکنم می‌خوام وسایل بگیرم که چند سال بشه استفاده کرد میگم خوشگلم اورال؛ برای ورزش کردن خوبه؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
عزیزم پس زیاد فک نکن واسه یکی دوساعت خوبن سه جفت ک داری باز تیشرت اینا برا خونه داری با لچ بپوش زیاد ...

همه ست های خونه رو انداختم رفت؛ چون دیگه قابل استفاده نبود ؛ ن من اصلا سخت نمی‌گیرم! ولی میگم چند تا هم که دارم خوب باشه که آدم با اعتماد به نفس باشه بخدا همین کفش چقدر اعتماد به نفسم بالا برد 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
منم کیف باشگاه ارزون گرفتم اما تازه متوجه شدم زیپش؛ خرابه باز باید بخرم؛ کفشم گرفته بودم ارزون اصلا ...

ارع ت باشگاه خیلیا پوشیدن میپرسم راهتن ولی من فک میکنم ادم نمیتونه با اورال راحت ورزش کنه

ارع ت باشگاه خیلیا پوشیدن میپرسم راهتن ولی من فک میکنم ادم نمیتونه با اورال راحت ورزش کنه

من کلان لباس های پوشیده رو هم بیشتر دوست دارم

شما بدنسازی میری؟؟

راستش من چون مربی زومبا هستم درباره مکمل اطلاعات ندارم چون خودم و شاگرد هام نیازی به استفاده نداریم، ...

مرسی عزیزم برای وقتی که گذاشتی 

دقیقا منم مثل شما برای باشگاه رفتن خیلی ذهنیت کمالگرایی دارم فکر میکنم الان هردفعه باید یه ست بپوشم ...

عزیزم 😂دیدی خوب بعضیا انگار اومدن ؛ فشن شو؛ من میگم کم داشته باشم ولی خوب باشن؛ الان باز ی ساک خوب باید بگیرم؛ با چند تا جوراب و ی دونه ست😂 همینا هم کولی پولش میشه 

ببين از الان مكمل نخوري زوده از يه مربي تو باشگاه بپرس كي شروع كني و حتما چك كن فيك نباشه و كراتين هم قبل خوردنش حتما ازمايش بده كه كراتينت بالا نباشه از چت جي بي تي بپرس كه بايد چيكار كني و از كي بخوري