بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا تا چ قیمتو میگید گرون؟؟تا بهت پیج معرفی کنم ی سوال باشگاهی ماهی چند میدی؟؟؟
ماه ی تومن فقط شهریه ؛ برای ست ورزشی م دونه یک خردی هزینه کردم کفش اینا هم که یک دونه گرفتم واقعا دو خردی؛ با ی بطری ۸۰۰ گرون نیست؟ مشکلم فقط لباس میگم چند تا حداقل بگیرم فعلا س تا دارم
عزیزم امضا شما رو الان متوجه شدم بنظرتون برای حجم گرفتن چ نوع ورزشی خوبه! و بعد چند ماه نتیجه میبنیم
میتونی بری بدنسازی یا TRX ولی بدنسازی راحتتر و سبک تره میتونی بعدش بری ای آر ایکس. بستگی داره اگه بدنت چربی اضافه نداشته باشه و هرروز تمرین کنی تمرکز میره روی عضلاتت و زودتر نتیجه میگیری
🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
میتونی بری بدنسازی یا TRX ولی بدنسازی راحتتر و سبک تره میتونی بعدش بری ای آر ایکس. بستگی داره اگه بد ...
مکمل چی استفاده کنم؟ من گینر و کراتین گرفتم ! اینا برگشت و عوارض نداره؟ اره خودم بدنسازی رو شروع کردم + باشگاه ی جوری حالم بهتره کرده؛ منو از افسردگی نجات داد بدنسازی چند ماه بعد نتیجه شو میبنم
وای عزیزم چقدر گرون گرفتی چرا سفارش نمیدی خیلی ارزون تر در میاد چن تا پیج میگم برو خودمم خرید میکنم ...
عزیزم یه بار سفارش دادم واقعا وسایل به درد نمیخورد؛ دوباره از اول شروع کردم به خرید؛ حقیتش؛ من دستم باز نیست نمی تونم زیاد هزینه این ماه + مکمل وسایل باشگاه شهریه ۷ ملیون هزینه کردم ! تا چند ماه دیگه نمی تونم چیزی بگیرم؛ پول هامو باز باید جمع کنم