2777
2789
عنوان

باشگاه

418 بازدید | 40 پست

برای باشگاه چن تا ست دارین؟!

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

امضاتو خوندم گلم خیلی حس خوبی گرفتم ازت

بهترینها رو برات آرزومندم صلوات فرستادم🤍

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو سه تا

چرا ست ورزشی اینقدر گرونه😂چطور بقیه هر روز ی مدل می‌پوشند آدم بیشتر افسردگی میگیره 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
امضاتو خوندم گلم خیلی حس خوبی گرفتم ازتبهترینها رو برات آرزومندم صلوات فرستادم🤍

مرسی عزیزم !برام دعا کن انشالله برای شما هم چیزای خوب رقم بخوره

امضاتو خوندم گلم خیلی حس خوبی گرفتم ازتبهترینها رو برات آرزومندم صلوات فرستادم🤍

عزیزم امضا شما رو الان متوجه شدم بنظرتون برای حجم گرفتن چ نوع ورزشی خوبه! و بعد چند ماه نتیجه میبنیم 

مثلا تا چ قیمتو میگید گرون؟؟تا بهت پیج معرفی کنم ی سوال باشگاهی ماهی چند میدی؟؟؟

ماه ی تومن فقط شهریه ؛ برای ست ورزشی م دونه یک خردی هزینه کردم کفش اینا هم که یک دونه گرفتم واقعا دو خردی؛ با ی بطری ۸۰۰ گرون نیست؟ مشکلم فقط لباس میگم چند تا حداقل بگیرم فعلا س تا دارم 

مرسی عزیزم !برام دعا کن انشالله برای شما هم چیزای خوب رقم بخوره

دورت بگردم مطمئنا اون چیزی که دوست داری و برات خوبه اتفاق میفته ❤️ممنونم قشنگم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دورت بگردم مطمئنا اون چیزی که دوست داری و برات خوبه اتفاق میفته ❤️ممنونم قشنگم

شما هم قلب مهربونی داری 🤍

عزیزم امضا شما رو الان متوجه شدم بنظرتون برای حجم گرفتن چ نوع ورزشی خوبه! و بعد چند ماه نتیجه میبنیم

میتونی بری بدنسازی یا TRX ولی بدنسازی راحتتر و سبک تره میتونی بعدش بری ای آر ایکس. بستگی داره اگه بدنت چربی اضافه نداشته باشه و هرروز تمرین کنی تمرکز میره روی عضلاتت و زودتر نتیجه میگیری

میتونی بری بدنسازی یا TRX ولی بدنسازی راحتتر و سبک تره میتونی بعدش بری ای آر ایکس. بستگی داره اگه بد ...

مکمل چی استفاده کنم؟ من گینر و کراتین گرفتم ! اینا برگشت و عوارض نداره؟ اره خودم بدنسازی رو شروع کردم + باشگاه ی جوری حالم بهتره کرده؛ منو از افسردگی نجات داد بدنسازی چند ماه بعد نتیجه شو میبنم

ماه ی تومن فقط شهریه ؛ برای ست ورزشی م دونه یک خردی هزینه کردم کفش اینا هم که یک دونه گرفتم واقعا دو ...

وای عزیزم چقدر گرون گرفتی چرا سفارش نمیدی خیلی ارزون تر در میاد 

چن تا پیج میگم برو خودمم خرید میکنم 

یکی 

نپولن

لورا شاپ مشهد

بانی چو

نیلی شاپ

ماسو شاپ

وای عزیزم چقدر گرون گرفتی چرا سفارش نمیدی خیلی ارزون تر در میاد چن تا پیج میگم برو خودمم خرید میکنم ...

عزیزم یه بار سفارش دادم واقعا وسایل به درد نمیخورد؛ دوباره از اول شروع کردم به خرید؛ حقیتش؛ من دستم باز نیست نمی تونم زیاد هزینه این ماه + مکمل وسایل باشگاه شهریه ۷ ملیون هزینه کردم ! تا چند ماه دیگه نمی تونم چیزی بگیرم؛ پول هامو باز باید جمع کنم