2777
2789
عنوان

باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 40 پست
عزیزم 😂دیدی خوب بعضیا انگار اومدن ؛ فشن شو؛ من میگم کم داشته باشم ولی خوب باشن؛ الان باز ی ساک خوب ...

ساک ورزشی را زیپش را بده درست میکنن واست واسه چی دوباره بخری 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من چون مربی زومبا هستم درباره مکمل اطلاعات ندارم چون خودم و شاگرد هام نیازی به استفاده نداریم، ...

سلام 

ببخشید میشه بفرمایید برای کاهش وزن چیکار کنم تو باشگاه؟؟

از ماه دیگه میرم. ثبت نام کردم. من شیمی درمانی میشدم با تزریق کورتون . باعث شدن باد کردم و چند کیلو اضافه شدم. چون عصب پاهام هم مشکل پیدا کردن راه رفتن سخته برام حتما باید وزن کم کنم. میشه راهنمایی کنید برای چربی سوزی؟؟

خدا خیرتون بده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
سلام ببخشید میشه بفرمایید برای کاهش وزن چیکار کنم تو باشگاه؟؟از ماه دیگه میرم. ثبت نام کردم. من شیمی ...

ورزشتون چیه جسارتا؟با پزشکتون مشورت کردین؟!!!

این خیلی مسئله مهمی هستش جدی بگیرید

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببين از الان مكمل نخوري زوده از يه مربي تو باشگاه بپرس كي شروع كني و حتما چك كن فيك نباشه و كراتين ه ...

من چند ماه گذشته بله مربی اطلاع داره گفت بخور 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

[QUOTE=393054197]به جای اینا پروتئین میگرفتی بهتر بود[/QUOTE کراتین که واجبه ؛ هم از دکتر دارو ساز پرسیدم هم از مربی بعدم گینر برای حجم گرفتن 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
عزیزم بدنسازی که میرید مربی هست که کار با دستگاه بهتون بگه یا فقط یه باز توضیح میدن و میسپارن به خود ...

تا زمانی که یاد میگیری هستن؛ هر بار هم اشتباه بزنی بهت میگن میتونی خصوصی هم بگیری؛ که من دوست نداشتم زیاد هزینه کنم خصوصی سه چهار تومن بود 

منظورم مثل ورزشای دیگه س مثل فیتنس، پیلاتس و ... که مربی کلا بالاسرته یا نه باید خودت کار کنی

اره هستن بعدم سریع یاد میگیری اگر دلت خواست برنامه هم میگیری طبق اون برنامه ورزش میکنی

ورزشتون چیه جسارتا؟با پزشکتون مشورت کردین؟!!!این خیلی مسئله مهمی هستش جدی بگیرید

خواهش میکنم 

دکترم گفت پیاده روی و ورزشهای هوازی انجام بده 

حرف دیگه نزد یعنی اعصاب نداره بیشتر توضیح نمیده 

حالا خودم از ماه بعد پیاده روی رو شروع میکنم و اینکه تو باشگاه یکی تردمیل راه برم و وسایل دیگه رو مربی گفت با همون شهریه میتونم استفاده کنم ولی خودم سنگین نمیخوام باشه 

واقعا نمیدونم واسه کم کردن وزن چیا خوبه فقط پیاده روی رو میدونم 

خواهش میکنم لطف میکنید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .