آبجیای گلم من با مادرشوهرم زندگی میکنم تویه یه حیاطیم من زیر زمین زندگی میکنم، تازگیا رابطه امون درست نیس همه ب من و شوهرم پشت کردن اگه میپرسین چرا فقط بخاطر ارث و میراث، چون شوهرم گفت فعلا مامانم زنده اس چرا باید ارث بخواین، شوهرم بد شد حتی مادرشوهرم هم با ما بد شد چون پرش کردن،، شمارو ب ارواح خاک رفتگانتون برام دعا کنید هر روز سر نمازاتون که شوهرم خودش بگه بریم بیرون خونه اجاره، بخدا ک من و بچه هام آرامش نداریم بچه ها،
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یعنی مادرشوهرت دوست داره بقیه ارثیه را ازش بخوان ؟بعد شما که ازش دفاع می کنین با شما بد شده ؟
بخدا اول خودش گریه میکرد برا شوهرم که برادرات چرا من زنده ام ارث میخوان بعد ک شوهرم ب برادراش گلایه کرد نگو مادره خودش میخاریده عوضی الان پسرشو انداخت دور چسبید ب اونا
فداتشم مادر شوهرم یه مدتیه مریضه مشکل ریه داره فقط شوهرم باهاش زندگی میکرد همه بیرونن هر کدوم یه خونه داره،،اونروز پسر بزرگه اومد گفت ک من میخوام سند این خونه و بزنم ب نامم اون یکی یه چی گفت و تصمیم براین شد که برای پنجتا پسرا سند زده بشه هر کدوم سهمش، مادرشوهرم ک اینو شنید ب شوهرم گفت نذار اینکارو بکنن من هنوز زنده ام، شوهرمم بهشون گفت، همه ریختن سر شوهرم، الان حتی مادره با ما دشمن شده
خدا رو چه دیدی شاید همین اتفاقات باعث کندن شوهرت از اون خونه باشه عدو شود سبب خیر اگر خدا بخواهد
انشالله والله من کارم شده دعا کردن، باور میکنی قبلا هیچکدوم نمیومد سربزنه به این زنه الان ک با ما حرف نمیزنن هرروز میان پیش مادرشوهرم و صدای خنده هاشون تا کجا و ما زیر زمین نشستیم تو یه اتاق رطوبت