leila۲۳۷۱ مدیر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 عنوان خواهرشوهر | مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 38 پست اگر خواهر شوعرتون بخاطر ی مساله ای بهتون بگه تو لیاقت خانواده ما رو نداری چکارمیکنید شوهرتون هم در جریان قراربذارید و اونم هیچ کاری انجام نده خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم 1404/06/03 | 09:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 خواهرشوهرم بهم گفت لیاقت تو دسته گلی نبود که من و شوهرم برات انتخاب کردیم لیاقتت یه شاخه گل بود که ش ... منم متنفرم ازشون خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 چرا فکر میکنی حق هستی که راحت نفرین میکنی ؟بايد از خواهر شوهرت پرسيد كه از وقتي اومدي خونه شون چيكار ... من جز احترام و محبت کاری نکردم خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
بانوی_مهر۷ عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 3736 طرف اونجا حتی جواب نداده زبون نداشته از خودش دفاع کنه مشخصه حق کیه دیگ نه مشخص نيست از طرف خودش داره ماجرا رو تعريف ميكنه كسي كه مظلومه به راحتي نفرين نميكنه به شوهرش تو جمع نميگه لال موني گرفته قطعا از خانواده ي همسر بپرسي خيلي حرفها دارن بزنن قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
دوپامین عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 1611 ول کن بابا شوهرت رو قاطی بحثای خاله زنکی نکن. بذار بگه تو با پنبه سر ببر
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 نه مشخص نيست از طرف خودش داره ماجرا رو تعريف ميكنه كسي كه مظلومه به راحتي نفرين نميكنه به شوهرش تو ج ... میشه لطفا برید بیرون از تاپیکم خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 ول کن بابا شوهرت رو قاطی بحثای خاله زنکی نکن. بذار بگه تو با پنبه سر ببر چطوری مثلا خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
دوپامین عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 1611 چطوری مثلا مثلا از شوهرت توقع نداشته باش ازت دفاع کنه اصلا بهش نگو چون روش تاثیر میذاره و وقتی بحثتون میشه یاد حرف خواهرش میوفته. اینطور مواقع خوشبختیت رو بکش به رخش و اینکه نشون بده شوهرت تورو دوست داره تا آتیش بگیره.
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 مثلا از شوهرت توقع نداشته باش ازت دفاع کنه اصلا بهش نگو چون روش تاثیر میذاره و وقتی بحثتون میشه یاد ... کم محلی شون میکنم دیگه خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
پری_پرپری عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 333 خودم از خجالتش درمیومدم تا شوهرم یاد بگیره باید تو این مسائل که مربوط به خانوادشه دخالت کنه🤣🤣