2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 38 پست
دیدی اونجاس نرو اونجا بودی اومد پاشو بیا خونت

نمیرم دیگه 

جایی ک بهم بی احترامی بشه نمیرم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه خدا اون بالا نشسته که هی اننقام دلهای شکسته رو بگیره 😐😐😐🤕🤕خودتون قدرت عقل و اختیار دارین، ز ...

نمیدونم 

دیگه گذشت اون لحظه

بخاطر یه حرف

ن بخاطر بی عرضگی شوهرم ک هر کسی هر حرفی دلش خواسته تا حالا بهم زده و اون لالمونی گرفته 

ببین بعضی آدمها ها قدر محبت میدونن بعضی آدمها نهههه اصلا انگار میفهمن میتونن بهت بی احترامی کنن خوشش ...

لیاقت احترام و محبت رو ندارن 

به خدا سپردمش انشاالله خودش جوابش رو بده حالا از اوناهم هست ک نماز میخونه و هرسال کربلا و مشهد میره ...

چرا فکر میکنی حق هستی که راحت نفرین میکنی ؟

بايد از خواهر شوهرت پرسيد كه از وقتي اومدي خونه شون چيكارا كردي و چه رفتار هايي داشتي 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

خواهرشوهرم بهم گفت لیاقت تو دسته گلی نبود که من و شوهرم برات انتخاب کردیم لیاقتت یه شاخه گل بود که شوهرت برات بیاره

مادرشوهرم هم کادی عقدی که برام گرفته بود داده بود به خواهرشوهرم بهش گفته بودن چرا به عروس کادو ندادی گفته بود لیاقت نداشت

هیچی نگفتم ولی برای همیشه ازشون متنفر شدم. 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم