2777
2789
عنوان

برادرشوهرمو جاریم پول منو نمیدن

432 بازدید | 26 پست

مادرم یه مبلغی رو حدودا ۳۰۰ داد بهم بخابونم ۴ ماه تو بانگ باهاش وام بگیرم برادرشوهرم اومد گفت خیلی لازم دارن ۲۰۰ بدم بهش ماه بعدش  قرعه به نامشون درمیاد و پس میده وضعشون خیلی خوب نیست به امید قرعه دادم و دیدم برای جاریم طلا خریده که تا اینجا بهم مربوط نیست 

الان یک ماه شده و خبری از پول من نیست اونروز مادرشوهرم میگفت جاریم میخواد بره مسافرت استانبول

منم زنگ زدم گفتم اول پول منو بدین بعد برین مسافرت اگه با پول من میخواین برین من حلال نمیکنم برادرشوهرم هم کارتمو گرفت پولمو زد ولی جاریم و مادرشوهرم نفرینم کردن جاریم ۳۳ سالشه ولی اندازه بچه ۳ ساله عقلشه کلی نفرینم کرد الان یکم نگرانم نفرینش نگیره منو

برادرشوهرم وضعش بده میدونستم پولو ببره پامال کنه بیاد دیگه رنگ پولمو نمیبینم پولم برای مامانمه امانت دستم 

اینم بگم شوهرم طرفمه ولی زبون مادرشوهرم مارو از لونه میکشه بیرون نگرانم پرش کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاول اشتباه کردی دادی

راستش دلم سوخت اولش گفتن برای کار خیلی واجب میخوایم فکر کردم عمل چیزی داره جاریم نگو برای سالگرد ازدواجش  میخواست سرویس بگیره استوری کنه 

دقیقا اصلا نباید میگفت که من پول دارم من اگه ۱۰ ملیونم داشته باشم به دوروبریام نمیگم چه برسه به چندص ...

شوهرم گفته بود اومده بود از شرایط وام گرفتن بپرسم که اونا از زیر زبونش کشیدن ییرون

اصن چرا باید بدونن ۳۰۰ مادرتون بهتون داده؟ هیچی نگیدنگران نباش نفرینش نمی گریتتون تو هم بهش میگفتی ا ...

شوهر خواسته بپرسه شرایط وام گرفتن چجوریه اونا هم با زبون ریختن از زیر ییونش کشیدن بیرون 

۱.چدا باید برادرشوهرت بدونه مادرت پول بهت داده و شوهرت چرا اونجا زبون نداشته بگه اصلا همچین حرفیو نزن قرض نداره خودشم قرض گرفته تو دوماه باید پس بده

۲.مادرشوهر منتظره بین بچه هارو عروسا اختلاف بیفته بزرگش کنه .

۳.خوب کاری کردی ولی دیگه به فامیل پول قرض نده میشه آخرش همین 

وقتی برادرشوهرت نداره سفر استانبولش براچیه !!!