2777
2789
عنوان

نوزادم بیاید لطفا توروخدا🥺

230 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید ناف بچه چندروزه باید خوب بشه دوبار بردم دکتر هفته های قبل گفتن خوبه ناف اما امروز دخترم زور زد بر مدفوع ناف زد بیرون خونش ب لباسش مالیده شد مگه نباید تاالان کاملا خوب شده باشه خیلی نگرانم حالم خیلی بده کسی تجربه داره؟ 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چن روزه هس؟

۲۴روزشه ، ۶روزگی ناف افتاده ی سیاهی داره داخلش امروز زور زد چند قطره خون امد

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

دختر من نافش نمیوفتاد ۱۵ روزش بود بردم پزشک  اطفال الکل داد گفت بزن خشک میکنه میوفته 

شاید سه یا چهاربار زدم نافش خشک شد کنده شد افتاد 

یادم نیس الکل چند درصد بود خیلی سال گذشته یادم رفته برو دکتر خودش بنویسه برات 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
دختر من نافش نمیوفتاد ۱۵ روزش بود بردم پزشک اطفال الکل داد گفت بزن خشک میکنه میوفته شاید سه یا چهار ...

ناف افتاده شش روزگی الان ۲۴روزش زور زد ناف امد بیرون خونش مالیده شد ب لباس تا الان باید خوب میشد دوباره ببرم دکتر گفتم ببینم عادیه تا ببرم

۲۴روزشه ، ۶روزگی ناف افتاده ی سیاهی داره داخلش امروز زور زد چند قطره خون امد

فکر کردم نافش نیوفتاده 

اون چیزی نیس نگران نباش دستکاری هم نکن هر بار بعد حمام بردنش با پنبه الکل بزنی ضدعفونی میشه هرچی باشه رفع میشه 

فکر کردم نافش نیوفتاده اون چیزی نیس نگران نباش دستکاری هم نکن هر بار بعد حمام بردنش با پنبه الکل بزن ...

الکل داده بود دکتر ولی زیاد نزدم ترسیدم خدا کنه چیزی نباشه خیلی نگرانشم😭

فکر کردم نافش نیوفتاده اون چیزی نیس نگران نباش دستکاری هم نکن هر بار بعد حمام بردنش با پنبه الکل بزن ...

بزن الکل و نترس چیزیش نیس دختر 

منم زدم الانم خانمی شده برای خودش هیچی هم نشد 

ضد عفونی میکنه دیگه 

زیاد نزن با پنبه اغشته به الکل چندبار بزنی درست میشه 💗

بزن الکل و نترس چیزیش نیس دختر منم زدم الانم خانمی شده برای خودش هیچی هم نشد ضد عفونی میکنه دیگه زیا ...

ممنونم عزیزم دلگرمی