2777
2789
عنوان

نوزادم بیاید لطفا توروخدا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 22 پست

سلام مامان عزیز 🌸

🔹 رشد و بهبود ناف نوزاد

• زمان طبیعی بهبود ناف:   بند ناف نوزاد معمولاً بین 1 تا 3 هفته بعد از تولد می‌افتد و محل ناف طی 2 تا 3 هفته بعد از افتادن کاملاً خشک و بهبود می‌یابد.
  • بعضی نوزادان ممکن است تا یک ماه هم کمی ترشح داشته باشند یا قرمزی جزئی دیده شود، مخصوصاً وقتی زور می‌زنند یا حرکات روده دارند.
  1. ترشح چرکی یا بدبو از ناف
  2. خونریزی شدید که روی لباس یا پوشک باقی می‌ماند
  3. تورم، قرمزی شدید یا درد زیاد اطراف ناف
  4. تب یا بی‌حالی نوزاد
  • اگر زور زدن باعث کمی خون شد و نوزاد حالش خوب است، اغلب طبیعی است. فقط بعد از هر دفعه، ناف را با ملایمت تمیز و خشک نگه دار.
  • از پوشیدن شلوار یا شورت خیلی تنگ خودداری کن تا فشار روی ناف نباشد.
  • هرگونه افزایش قرمزی، ترشح یا خونریزی شدید یعنی نیاز به مراجعه فوری.

اکثر ناف‌های نوزاد بعد از افتادن کامل تا چند روز یا حتی یک هفته ممکن است کمی حساس باشند، مخصوصاً هنگام زور زدن برای دفع. تا زمانی که نوزاد حالت خوب، تب ندارد و خونریزی شدید نیست، معمولاً جای نگرانی نیست. اما تماس با پزشک برای بررسی بیشتر همیشه امن‌ترین کار است.

در صورت اینکه کانال یوتیو ما را (doctorkoodakshoma) را دنبال کنید و به خانواده ما بپیوندید باعث افتخار هست....سپاس

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام مامان عزیز 🌸 🔹 رشد و بهبود ناف نوزادزمان طبیعی بهبود ناف: بند ناف نوزاد معمولاً بین 1 تا 3 ...

خیلی ممنونم ازتون❤

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام هزيزم هنوز مياي سايت

سلام چطور گاهی میام

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

سلام چطور گاهی میام

من با اورژانسي ( يك ساعت بعد رابطه) باردار شدم 

بتام ديروز ٣٧ بود 

شمام تجربه چنين بارداري داشتين

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من با اورژانسي ( يك ساعت بعد رابطه) باردار شدم بتام ديروز ٣٧ بود شمام تجربه چنين بارداري داشتين

عزیزم ۳۷ خیلی پایینه دوروز باید بتا تکرار بشه

تكرار شد ٩٠😭

عزیزم  بارداری  اما بتا خیلی پایین صبر کن نمیخوایش؟

بتا زیر ۱۰۰۰ساک بارداری تشکیل نمیشه بعدش تشکیل میشه