2777
2789
عنوان

خانما کسی قوری کتری لعابی داره ⁉️

327 بازدید | 38 پست

خانما کسی قوری کتری لعابی داره ⁉️ استیل بهتره یا لعابی؟ 

داخلش زنگ نزده یا لعابش کنده نشده؟ 🫠

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

لعابی اگر رسوب بگیره جوهر نمک بریزی سریع میره ولی استیلو نمیشه جوهر ریخت من جفتشو دارم لعابی تمیز کردنش راحت تره

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

لعابی اگر رسوب بگیره جوهر نمک بریزی سریع میره ولی استیلو نمیشه جوهر ریخت من جفتشو دارم لعابی تمیز کر ...

جدی عزیزم؟ 

چایی داخلش خوش طعم میشه؟ 

زنگ نزده؟ یا لعاب کنده نشده؟

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی عزیزم؟ چایی داخلش خوش طعم میشه؟ زنگ نزده؟ یا لعاب کنده نشده؟

نه اصلا چیزیش نشده

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

نه اصلا چیزیش نشده

چند وقته استفاده میکنی؟ 

من سماور دارم برام بزرگه میخام کوچیک باشه لعابی دیدم ظاهرش قشنگه

لعابی روی حرارت تغییر رنگ میده به مرور

داخلش یا بیرونش عزیزم

استیل مرگ نداره 

باید اب تصفیه بریزی اصلا جرم نمیبنده 

اگه بست با سرکه و جوش شیرین پاک میشه کامل

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

استیل مرگ نداره باید اب تصفیه بریزی اصلا جرم نمیبنده اگه بست با سرکه و جوش شیرین پاک میشه کامل

سماور استیل دارم بزرگه برام 

میخام کوچیک بگیرم این لعابیها خیلی خوشگلن . راجب اونا نمیدونی؟

چند وقته استفاده میکنی؟ من سماور دارم برام بزرگه میخام کوچیک باشه لعابی دیدم ظاهرش قشنگه

من ۱۰ ساله دارم

استیل مرگ نداره باید اب تصفیه بریزی اصلا جرم نمیبنده اگه بست با سرکه و جوش شیرین پاک میشه کامل

چرا کتری من تمیز نمیشه با این چیزها😔

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
سماور استیل دارم بزرگه برام میخام کوچیک بگیرم این لعابیها خیلی خوشگلن . راجب اونا نمیدونی؟

اونا بیشتر تزیینی هستن  پس سماورهم استفاده کن 

اگه لعاب خوشت اومد بخر حتما شعله اش کم باشه ک زیرش سیاه نشه 👌👌👌🧡🧡🧡هر چی دوست داری بخر عزیزم تو دلت نمونه😘😘

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔