2777
2789
عنوان

پدرشوهرم میگه تو پسرم رو ازم گرفتی

468 بازدید | 32 پست

خواهر شوهرم منو دعوت کرد روضه، صبح زنگ زد من خواب بودم، جواب ندادم، بعد پیام داد گفت بیا روضه، منم گفتم باید ببخشید من نمیتونم بیام (آخه خودمون هم نذری داشتیم و هم خواهرم تازه عمل کرده باید ازش مراقبت کنیم). 

حالا خواهرشوهرم، رفته شوهرم رو پر کرده که زنت بی احترامی کرد و... یه جنگ بین من و شوهرم راه انداخت،. بعد مادرم ناراحت شد، گفت این چه رفتاری زنگ زد به خواهرشوهرم و گفت فلانی زشته این کار، دختر منم جای دختر خودت و... 

مامانم هیچ بی احترامی بهش نکرد (ما فامیل ایم به خاطر همین بهش زنگ زد) 

حالا خواهرشوهرم رفته اینو کرده یه داستان و به پدرش گفته، پدرشوهرمم اومده به داییم گفته پسرمو ازم گرفتن، ما پشیمون شدیم. 

صبح هم شوهرم زنگ زد گفت من دوست ندارم. پشیمونم،. اشتباه کردم، ما وصله هم نیستیم، من اول خانوادم برام مهمن بعد تو! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مامانت اشتباه کرد دخالت کرد 

وقتی اینا محلشون گیره چرا انقدر باهاشون بحث میکنید 

حالا یکی چی گفتن مامانت چرا پیگیر شد 

مگه بچه ای بزرگترت وارد بشه؟ 

کمی آروم میشد همسرت بعد باهاش صحبت میکردی   قانع 

به نطرم خودتون هم باید تغییر رویه بدی

اگه در این حد خانواده روان‌پریشی داره و خودشم انقدر بچه‌ننه‌ و احمقه.... فکر کنم ایده بدی نباشه

شرمنده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب مامانت اشتباه کرد دخالت کرد وقتی اینا محلشون گیره چرا انقدر باهاشون بحث میکنید حالا یکی چی گفتن م ...

متاسفانه هر چی با شوهرم حرف میزنم نمی‌فهمه، حتی اگه خانوادش دروغ بگن و بفهمه اونا دارن دروغ میگن بازم میگه حق با اوناست. 

بله مادرم هم اشتباه کرد قبول دارم. 

اه اه پسره ی نچسب بره گمشه ور دل خانوادش

به قول استادی می گفت 

اگر خانواده پسر( پدر و مادرش)  توانایی اینو داشتن که تیاز ج نسی پسرشون رو هم بتونن براورده کنن و براش بچه هم بیارن هررررررررگزززز براش زن نمی گرفتن !!! هرررگززز