2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دسیتورمرغ ترش رومیگی عززز؟

عزیزم نمیدونم همه پسند باشه یا نه چون عاشق غذای ترشم خیلی دوسش دارم..مرغ رو سرخ میکنم یه ۱۰دیقه دو طرفشو بعد پیاز و سیر رو تو روغن تفت میدم یکم فلفل دلمه ی نگینی بهش اضافه میکنم اگه قارچ هم داری بریز خیلی خوب میشه گردو هم سلیقه ایه اگه دوست داشتی یکم بریز درشت باشه..بعد ادویه رو بهش میزنم مرغا رو میچینم روش و چند لیوان اب جوش میریزم و میزارم یساعت بپزه بعدش بهش یه مشت انار خشک یا همون ناردون اضافه میکنم یه قاشق رب انارم بزن و اجازه میدم ۴۵دیقه دیگه بپزه و ابش کامل کشیده شه و تو روغنش یکم تفت بخوره..اگر هم دوست دارید بزارید ابدارتر باشه

میگو پلو میخوام درست کنم😋😋😋

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍