2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهمحالم از برنج و غذا بهم‌میخورهموندم‌نهار چی‌بخوریم

اش بزار من که الان اقدام کردم تازه.نخود نریختم چون دیر پزه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

فک کنم خروجی آبگوشت بشهخب بگو پلو مرغ داریم دیگه.نمیدونم یعنی چی

نمیدونم چون میشه الان استانبولی درست کرد یا مرغ سرخ یا برنج 

یا خورشت مرغ 

.... 😐😐🫠😂

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

اش بزار من که الان اقدام کردم تازه.نخود نریختم چون دیر پزه

دور شدد دیگه

آش هم زیاد نمیچسبه گرمه دو شب پیش خوردیم البته

و اینکه از صبح بیدار شدم سر گیجه دارم دوباره دراز کشیدم نمیدونم میتونم از جام بلند بشم یا نه😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دور شدد دیگهآش هم زیاد نمیچسبه گرمه دو شب پیش خوردیم البتهو اینکه از صبح بیدار شدم سر گیجه دارم دوبا ...

جیپاس،زودپز

البته گزینه رخت خواب از همه بهتره ساعت یک هم زنگ بزن کبابی 

بگو حالم خوش نیست ندونستم ناهار بزارم🤣🤣🤣

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ماش‌پلو😋

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

جیپاس،زودپزالبته گزینه رخت خواب از همه بهتره ساعت یک هم زنگ بزن کبابی بگو حالم خوش نیست ندونستم ناها ...

منم زودپزی هستم 

ولی واقعا برای اش دور شده

همسرم نهار زود میاد خونه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃