2777
2789
عنوان

وای میاین🥲😂🚶🏻‍♀️🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 102 پست
بهش بگو بره سرکار پول در بیاره دانشگاه چیه بره چندسال جان بده که چی یارو لیسانس داره بیکاره ناز

چ ربطی داره خیلیاهم لیسانس دارن و شاغل👍

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر تو درس هیچی نیست هیچی یارو لیسانس داره بیکارهبرو ی شغلی یاد بگیر تو سالن ارایشگری پر درامد ترهم ...

چرا راهنمایی زرد میکنید؟ کی گفته تو درس هیچی نیست؟ 

والا من اطرافم لیسانس بیکار ندیدم 

درس خیلی مهمه 

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

چرا راهنمایی زرد میکنید؟ کی گفته تو درس هیچی نیست؟ والا من اطرافم لیسانس بیکار ندیدم درس خیلی مهمه

دقیقا بعد میگن چرا جهان سومیم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بهش بگو بره سرکار پول در بیاره دانشگاه چیه بره چندسال جان بده که چی یارو لیسانس داره بیکاره ناز

من به شخصه دوست دارم فردا که ازدواج کردم پیش خانواده همسرم صاحب نظر باشم و بتونم حداقل بگم فوق لیسانس رو دارم و میتونم توس بخث ها شرکت کنم و جامعه و دانشگاه دیده هستم

دوست دارم فردا بچم رفت مدرسه تو فرم ثبت نام جلوی تحصیلات مادر بنویسه فوق لیسانس تو کلاسشون دخترم پیش بقیه سرشو بلند کنه بگه مامانم فلان کاره هست 

تو اجتماع یه شخصیتی داشته باشم 

این موضوع تا الان مطرح نبوده و بیشتر خانم ها خانه دارن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده اما الان که همه میجنگن برای کنکور و رتبه شدن قطعا در آینده خیلی قراره شغل و تحصیلات عالی مورد بحث قرار بگیره

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

من به شخصه دوست دارم فردا که ازدواج کردم پیش خانواده همسرم صاحب نظر باشم و بتونم حداقل بگم فوق لیسان ...

اونایی که علاقه دارن خوب اره میرن دنبالش

منم نظرمو گفتم که علاقه ندارم به درس معلمه خودش ی پراید نداره چندساله داره جان میده

Trust no one

دقیقا بعد میگن چرا جهان سومیم

یچیزی شنیدن هی میگن تو درس هیچی نیست 

مگه ایران چندتا ارایشگر میخواد

تعداد ارایشگرا بیشتر تعداد مردم شده 

درس مگه فقط برا سرکار رفتن 

باید ادم تو چهارتا ادم حسابی هم بگرده چهارتا چیز یاد بگیره

بچس دیگه بعدا پشیمون میشه

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

اونایی که علاقه دارن خوب اره میرن دنبالشمنم نظرمو گفتم که علاقه ندارم به درس معلمه خودش ی پراید ندار ...

معلم ها به کنار 

اما من وکیل پایه یک و دکتر و دندانپزشک و مهندس برقی ندیدم که زیر ماشین یه میلیاردی سوار بشه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اونایی که علاقه دارن خوب اره میرن دنبالشمنم نظرمو گفتم که علاقه ندارم به درس معلمه خودش ی پراید ندار ...

همه که معلم نمیشن عزیزم 

یچیزی شنیدن هی میگن تو درس هیچی نیست مگه ایران چندتا ارایشگر میخوادتعداد ارایشگرا بیشتر تعداد مردم ش ...

اره افرین بعدم تحصیلات و علم همه جا به درد زندگی آدم میخوره حتی اگر بعدن نخای شاغل بشی حالا من کاری ندارم ولی از طرز حرف زدن ادماهم میشه فهمید تحصیلاتشون چیه چقد درس خوندن خب وقتی شرایطش هس باید درس بخونن دیگ مخصوصا الان که لیسانس مثه دیپلم شده

اره افرین بعدم تحصیلات و علم همه جا به درد زندگی آدم میخوره حتی اگر بعدن نخای شاغل بشی حالا من کاری ...

دقیقا 

شاید بخاطر سنشه چون بعد از یمدت ادم پشیمون میشه