بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهش بگو بره سرکار پول در بیاره دانشگاه چیه بره چندسال جان بده که چی یارو لیسانس داره بیکاره ناز
من به شخصه دوست دارم فردا که ازدواج کردم پیش خانواده همسرم صاحب نظر باشم و بتونم حداقل بگم فوق لیسانس رو دارم و میتونم توس بخث ها شرکت کنم و جامعه و دانشگاه دیده هستم
دوست دارم فردا بچم رفت مدرسه تو فرم ثبت نام جلوی تحصیلات مادر بنویسه فوق لیسانس تو کلاسشون دخترم پیش بقیه سرشو بلند کنه بگه مامانم فلان کاره هست
تو اجتماع یه شخصیتی داشته باشم
این موضوع تا الان مطرح نبوده و بیشتر خانم ها خانه دارن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده اما الان که همه میجنگن برای کنکور و رتبه شدن قطعا در آینده خیلی قراره شغل و تحصیلات عالی مورد بحث قرار بگیره
وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
یچیزی شنیدن هی میگن تو درس هیچی نیست مگه ایران چندتا ارایشگر میخوادتعداد ارایشگرا بیشتر تعداد مردم ش ...
اره افرین بعدم تحصیلات و علم همه جا به درد زندگی آدم میخوره حتی اگر بعدن نخای شاغل بشی حالا من کاری ندارم ولی از طرز حرف زدن ادماهم میشه فهمید تحصیلاتشون چیه چقد درس خوندن خب وقتی شرایطش هس باید درس بخونن دیگ مخصوصا الان که لیسانس مثه دیپلم شده
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding