2777
2789
عنوان

وای میاین🥲😂🚶🏻‍♀️🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 102 پست
به تو توهین نکردم به اونی کردم که بحث کرده خودش دهن داره تو چرا حرف میزنی به تو چی میرسه گناهش گردن ...

استدلال هایی که میکنی اصن منطقی نیس فقد میخام کمکت کنم ازین حالت دربیای😂😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بی احترامی کردی عزیزم شما چون علاقه نداری دلیل نمیشه بقیه رو اشتباه راهنمایی کنی

تاثیرات فضای مجازی رو اول خودت شروع کردی گلم خودت تو فضای مجازی نیستی؟؟ 

حتما به بچت یاد بده تا نباشه مثل خودت نابغه بشه باشه

Trust no one

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی ادبی کردن با بحث کردن فرق داره من بحث میکنم شما بی ادبی این یکی از چیزاییه که اگر دانشگاه برید یا ...

خوب دیگه بحث باعث شده بی ادبی کنم

وایییی😂😂😂 متاسفم برات که اینم میگی دانشگاه میگم ایرانیا همه چیو با دانشگاه میبینن

Trust no one

تاثیرات فضای مجازی رو اول خودت شروع کردی گلم خودت تو فضای مجازی نیستی؟؟ حتما به بچت یاد بده تا نباشه ...

چیز بدی نگفتم که 

منم همسن شما بودم اینجوری بودم بخاطر فضای مجازی 

باید راهنمایی بشین که راه اشتباه رو نرین 

به هرجال موفق باشین تو هر مسیری که پا میزارین 

من بچمو راهنمایی میکنم و تصمیمو میزاره به عهده خودش

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

خوب دیگه بحث باعث شده بی ادبی کنموایییی😂😂😂 متاسفم برات که اینم میگی دانشگاه میگم ایرانیا همه چیو ...

باشه بابا امریکایی😂 تو برو تو ارایشگاها بین زنا چیز یاد بگیر

اونجا راه و روش شوهرداریو بهت یاد میدن🥰

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

باشه بابا امریکایی😂 تو برو تو ارایشگاها بین زنا چیز یاد بگیراونجا راه و روش شوهرداریو بهت یاد میدن� ...

توهم انقد درس بخون تا... 

همینجاش بسته برات

تو تاپیکت گفتی ناخنکارم تراپیستمه که پس چرا میری تو ارایشگاه بشین درست بشه تراپیستت😂

Trust no one

استدلال هایی که میکنی اصن منطقی نیس فقد میخام کمکت کنم ازین حالت دربیای😂😂😂

با این حالت حرف زدن شما و اون یکی کاربر

ایشون از این حالت که در نمیاد هیچ 

بدتر جبهه میگیره!

اخه این چه طرز صحبته 

اون کاریر حالا سنش کمه و طبیعیه بخاطر سنش یکم حرف زدن هنوز جا افتاده نباشه و فکر کنه با این مدل حرف زدن جایگاهش بالا میره(حتی الان انتظار اینو دارم ب منم ی چی بگه

ولی کاش شما هم اینطور نگید

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

با این حالت حرف زدن شما و اون یکی کاربرایشون از این حالت که در نمیاد هیچ بدتر جبهه میگیره!اخه این چه ...

نه عزیزم سن و سال ربطی به شعور نداره اتفاقن اولش با مدارا اومدم بهش گفتم نه اینطوری نیس شروع کرد به توهین کردن با اینجور آدما باید همینجوری برخورد کرد بعدم بچه های ۱۷ ساله الان اندازه ۲ برابر ی زن کامل میفهمن همه چییو والا نمیدونم بخاطر اینکه درس میخونیم باید جواب پس بدیم این و اون علنا برگشته میگه سرتو از ..من بکش بیرون😐همه اینا نشون میده تربیت خانوادگی و شعوری وجود نداره وگرنه بچه ۲ ساله هم میدوونه این حرف بدیه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نه عزیزم سن و سال ربطی به شعور نداره اتفاقن اولش با مدارا اومدم بهش گفتم نه اینطوری نیس شروع کرد به ...

درست میگید شما 

نمیگم بلد نیستن و بچن نمیفهمن

نه

فقط بخاطر سنشون ی جو خاصی دارن متاسفانه

باید از کنارشون رد بشی بری بنظرم 

خود من چند روز پیش با یکیشون توی سایت داشتم حرف میزدم 

یهو همیطور به من حرفایی میزد که فکر میکرد درستن و الان داره نشون میده خیلی زبون داره و همه رو حریفه 

الان که این مکالمه شمارو دیدم یاد اون روز خودم افتادم 

و گفتم ای کاش اون روز من جواب نمیدادم 

بخاطر سنشونه و درست میشن

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

درست میگید شما نمیگم بلد نیستن و بچن نمیفهمننهفقط بخاطر سنشون ی جو خاصی دارن متاسفانهباید از کنارشون ...

بله عزیزم حق با شماس چی بگم آره نباید بحث کرد باهاشون