2777
2789

برادرشوهرم داشت عکسای قدیمیشون رو نشون میداد بعد جاریم خیلی لاغرررر و بچه بود اصلا شبیه الانش نبود بعد من همینطوری خاستم مثلا فان باشم یا شوخی کنم گفتم اعععع استوریش کن اینو با خنده بعد جاریم گف منم ازت عکس دارما استوری کنم حس کردم ناراحت شد

مدامممممممم دارم تو ذهنم با خودم کلنجار میرم که این چه چیز مسخره ای بود که گفتم😐 من خودم بودم خیلی ناراحت میشدم و اصلا دلم نمیخاد یکیو ناراحت کنم بهش پیام دادم عذرخواهی کردم ولی هنوز عذاب وجدان دارم🤦‍♀️ با اینکه رابطمون کلا اکی هم نیس

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

خیلی دلت پاکه 

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیام دادی جوابتو داد؟؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
باز خوبه متوجه ای بعضیا دل میشکنن به کتف شونم نیست

من خیلییییی بدم میاد یکیو ناراحت کنم😭 شاید طرف خیلی بهم بدی کرده باشه هی بخام خودمو توجیه کنم که فلانیم انموقع این حرفو بهم گفتها ولی بعد میگم خب اون شاید ادم نادونی باشه من چی

نه تازه بعد کلنجاررررر رفتن با خودم تازه تو اینستا پیام دادم که خب صد درصد خابه الان

فکرتو درگیرش نکن کاشکی پیام نمیدادی حضوری یا تلفنی معذرت میخواستی 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
دورت بگردم اینقدر مهربونیمنم اینطوریم ولی همیشه ازم سو استفاده میشه بقیه فکر میکنن اوسکلی آملی چیزیم ...

قربونت برم اره صد درصد 

کلا تو جمع خانواده شوهرم چون بشدت تندن و مدام همو میچزونن و حرفی برای پریدن بهم دارن من ارومم من حرف نمیزنم من شوخی نمیکنم من جواب نمیدم خیلی وایب اینو دارن که من اسکلم و ترجیح میدم فکر کنن اسکلم ولی دلشونو نشکنم چون خودشون مثلا میخان شوخی کنن یا جدی من تشخیص نمیدم ولی یهو یچی میگن که ناراحت میشم جوابم نمیتونم بدم خودخوری میکنم

جاریتون این حرفو زد واکنش شما اون لحظه چی بود؟

خندیدم

بعد اولش تو دلم گفتم وا چه زود جواب پیدا کرد بده خوشبحالش من بودم نمیتونستم جواب بدم😂 بعد مدام تو ذهنم داشتم میگفتم چراااا این زرو زدم😐

فکرتو درگیرش نکن کاشکی پیام نمیدادی حضوری یا تلفنی معذرت میخواستی

چرا؟ من کلا اهل زنگ نیستم 

حضوری هم زیاد نمیبینمش بعد الان ناراحت شده از دستم شاید الان تو ذهنش باشه فکر کنه از عمد گفتم تا من ببینمش قضیع براش عادی میشه

من همه جا اینطوری دیده میشم :) همین امشب هم یکی یه جوری حالمو گرفت کلی گریه کردم

اخ خیلییییی حس بدیه خیلییی

ولی بنظرم بد ذات بودن خیلی بدتره اینکه خودتم بدونی داری از عمد یچیزی رو میگی داری از عمد طرفو ناراحت میکنی ولی حتی عذاب وجدانم نمیگیری با خیال راحت دل میشکنی این خیلی بده😭