2777
2789

واقعا بیشتر از هر چیزی نیاز به یه کار خوب دارم

کسی هست شرایطش مثل من باشه مشکل مالی داشته باشه کار خوب گیرش نیاد🥲🥲

دعا کنید کار خوب پیدا کنم هرکاری میخام انجام بدم نیاز پول داره هیچی ندارم پول😔😔

عاشقم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ولی خب کار زیاده تحصیلات و مدرک میخواد من ندارم دیپلم الان مدرک حساب نمیاد شوهرمم میگه کار برا چی میخوای مگه گرسنگی مردی؟میگم نه همه چی شکم نیست من برا یه اصلاح یه ژل لب باید به تو التماس کنم اما نمیتونم برم سرکار دخترم تنهاس کسی پیشش نیست

من ولی خب کار زیاده تحصیلات و مدرک میخواد من ندارم دیپلم الان مدرک حساب نمیاد شوهرمم میگه کار برا چی ...

اره خیلی بده زیر منت بقیه ادم باشه

البته من کلا کسی خرجمو نمیده واقعا مجبورم فقط از سر سرگرمی نمیرم

عاشقم❤️

چند سالته؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
۲۱

نمیتونی دوباره کنکور بدی؟ 

البته نمیدونم دانشگاه میری یا نه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
برا چی کنکور بدم من دانشجوام الان

خب پس هیچی گفتم اگه دانشجو نیستی برای فرهنگیان کنکور بدی چون حقوقم داره البته اگه علاقه داشته باشی

حالا که دیگه دانشگاه میری فعلا از دیوار اینا بگرد کار زیاد هست اونجا البته احتیاط کن هرجایی نرو