mobina8284 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 7107 عنوان کیا دنبال کارن ولی هنوز پیدا نکردن🥲🥲 139 بازدید | 21 پست واقعا بیشتر از هر چیزی نیاز به یه کار خوب دارمکسی هست شرایطش مثل من باشه مشکل مالی داشته باشه کار خوب گیرش نیاد🥲🥲دعا کنید کار خوب پیدا کنم هرکاری میخام انجام بدم نیاز پول داره هیچی ندارم پول😔😔 عاشقم❤️ 1404/06/01 | 19:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrakhanoomy عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 1430 من ولی خب کار زیاده تحصیلات و مدرک میخواد من ندارم دیپلم الان مدرک حساب نمیاد شوهرمم میگه کار برا چی میخوای مگه گرسنگی مردی؟میگم نه همه چی شکم نیست من برا یه اصلاح یه ژل لب باید به تو التماس کنم اما نمیتونم برم سرکار دخترم تنهاس کسی پیشش نیست
mobina8284 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 7107 روزی 500هزار بدست بیاری کارت حل میشه؟؟ اره عاشقم❤️
mobina8284 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 7107 من ولی خب کار زیاده تحصیلات و مدرک میخواد من ندارم دیپلم الان مدرک حساب نمیاد شوهرمم میگه کار برا چی ... اره خیلی بده زیر منت بقیه ادم باشهالبته من کلا کسی خرجمو نمیده واقعا مجبورم فقط از سر سرگرمی نمیرم عاشقم❤️
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12213 چند سالته؟ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12213 ۲۱ نمیتونی دوباره کنکور بدی؟ البته نمیدونم دانشگاه میری یا نه 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
mobina8284 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 7107 نمیتونی دوباره کنکور بدی؟ البته نمیدونم دانشگاه میری یا نه برا چی کنکور بدم من دانشجوام الان عاشقم❤️
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12213 برا چی کنکور بدم من دانشجوام الان خب پس هیچی گفتم اگه دانشجو نیستی برای فرهنگیان کنکور بدی چون حقوقم داره البته اگه علاقه داشته باشیحالا که دیگه دانشگاه میری فعلا از دیوار اینا بگرد کار زیاد هست اونجا البته احتیاط کن هرجایی نرو 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼