2777
2789

من اولین بارمه میخام رژیم فست رو شروع کنم و باز باشگاه ام درکنارش شروع کنم قدم ۱۷۵وزنمم هشتاد و خورده ای اما تو باشگاه نمی‌دونم هوازی برم یا بدنسازی دلم بدنسازی رو میخاد که پوستم شل نشه و فست هم بگیرم و تایم باشگاهم ۶:۳۰تا۸ بعد فستنیگ از ساعت هشت تا ۱۲ظهر فرداش گفتم باید فست باشم تایم شام چی اگه نیم ساعت قبل باشگاه یه وعده سبک مثلا تخم مرغ ابپز بخورم مشکل داره میشه یکم راهنماییم کنید تو رژیمم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا بیام خونه فک کنم هشت رد بشه بلافاصله بعد باشگاه چیزی خوردن اشکال نداره؟

اتفاقا اون زمان ک من باشگاه میرفتم هم مربی خصوصی داشتم هم رژیم غذایی می‌گفت بلافاصله بعداز ورزش تو بوفه باشگاه ۵تا تخم مرغ آبپز با ابلیمو و فلفل میریخت روش بهم میداد بدون نمک 😩

برای فست بهترین زمان ساعت ۱۶ تا ۸ صبحه هر روزم نگیر ساعت های مجاز پروتئین بیشتر بخور مخصوصا بعد باشگ ...

تایم باشگامم به جوریه که تا برسم خونه فستم شروع میشه 

چهل و‌پنج دقیقه قبل باشگاه مثلا چیزی بخورم خوبه که دیگه بعدش چیزی نخورم و تو هفته چن روز فست باسم بنظرتون

اتفاقا اون زمان ک من باشگاه میرفتم هم مربی خصوصی داشتم هم رژیم غذایی می‌گفت بلافاصله بعداز ورزش تو ب ...

اره اینجوری هم میکنن من نمی‌دونم چیکار کنم که فست گرفتم

همسرم از اول ماه گرفته فستش تو تایم باشگاه هست ۷ اینا شب میره باشگاه فستش از ۲ ظهر تا ۱۰ شب وعده هاش اینجوری 

۲ ظهر یه چیزی واسه شروع میخوره مثلا میوه و کره بادوم زمینی با نون رژیمی 

۴ یه وعده مقوی جای ناهار با پروتئین بالا 

۶ یه وعده قند و چربی طبیعی مثلا آجیل و میوه با شکلات تلخ و قهوه دی کاف یا ماچا 

بعد باشگاه مکمل پروتئین

ساعت ۱۰ هم شام 

منم وزنم تقریبن اندازه توعه ولی قدم ۱۶۷ هستش یک ماه بدنسازی میرم یکی دو کیلویی کم کردم البته رژیمم زیاد رعایت نمیکنم ولی مربیم گفت فست طوریه بعد به مدت به ادم فشار میاره بعد اگه چند وقت بگیری بعد و وزن کم کنی و فست رو ولش کنی باز چاق میشی تو همون یه رژیم سبک بگیری بهتر از فست هست