2777
2789
عنوان

ببینین خق با منه یا خونوادم

282 بازدید | 15 پست

خواهرم همش بدمو به مامانم میگه

مامانم هم از اولش از من بدش میومد تحت تاثیر حرفای خواهرم نفرتش از من بیشتر هم میشه

مامانمو پر کرده آی زهرا فلان کارو کرد با من آی فلان شد(درحالیکه کاملا حقش بود) مامانم هم میگه شب به بابات میگم و اینم بابامو پر میکنه

خواهرم تو خونه خیلی وحشیه همش جیغ و داد میکنه درحالیکه من باید اونطوری باشم چون خونواده همش پشت اونن و کم نمیذارن براش

امتحان تیزهوشان داشت یه سال هیییچ کاری نکرد حتی لباساشم من جمع میکردم خونه رو دوبار جارو میزدم و ظرف میشستم

درحالیکه قبول هم نشد. الانم نوبت منه درس بخونم(امتحانای دانشگاهم که خیلیم سخت هستن) و میگم یه ذره منو درک کنین اصلا درکم نمیکنن مامانم انتظار داره هم غذارو من بپزم هم خونه رو دوبار جارو کنم هم غذای ابجی کوچولومو بهش بخورونم

الانم دعوا شد سر اینکه مامانم میگفت ناهارو بذار منم یه ذره از کارای ناهارو کردم گفتم درس دارم بقیشم خواهرم انجام بده. شروع کرد به حرفای همیگیش و دعوا گرفتن با من درحالیکه باید خواهرمو دعوا میکرد چون خواهرم بلند بلند داد و بیداد کرد

خدا شاهده این چند روزه فقط یه بار با نامزدم بیرون رفتم همونو میگه هی میگه اگه درس داشتی باهاش بیرون نمیرفتی خب چیکار میکردم مادرش شام دعوتم کرده بود

به خدا دیگه از این خونه بریدم

همش با خودم میگم کاش انتقالیمو کنسل کنم اگه بیام اینجا هرروز جنگ اعصاب خواهم داشت

بمیرم‌برای دلت عزیزم 

حق با توعه

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودتر برو سر خونه زندگیت

😂😂😂 جهیزیه هنوز هیچیه هیچی نخریدن هی خالم میگه یه تیکه زمینتونو یه چیزیتونو بفروشین جهازشو بخرین بره هردوتون راحت شین زیربار نمیرن

همسرمم دست و بالش بسته هست یکم

رشتت چیه؟شاید حسودی میکنه متاسفانه همه خونه ها این جریان هست

پرستاری

آره مامانم یذره حسودی میکنه به خالم گفته بود شوهر زهرا حواسش هست بهش شوهر من ابنطوری نبود

خب من چیکار کنم باید برم ازش طلاق بگیرم؟