2777
2789
عنوان

مسافرت من شده عذاب برام

333 بازدید | 22 پست

از طرفی برادرم گفته ما هم صدا کنید با هم بریم از طرفی خواهر شوهر .از طرفی پرواز بریم خواهر مجرد م میگه منم ببرید  از اونطرف برادر مجرد همسرم میگه منم خبر کنید .با خانوادش بریم دلم برای داداش و خواهرم میسوزه با اینا بریم اونطرف .اعصابم بهم ریخته .خودم دلم میخواد تنها برم شوهر م میگه ن بچه داریم یکی باهامون باشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه با هم برین دیگه انشالله که خوش میگذره خاطره میشه

چطور دیگه راحت نیستن خانواده همسرم با خانواده من تعداد زیاد هم جا پیدا کردن و غذا و سور و سات بیشتر باید باشه .بالاخره پبش میاد آشپزی کنی

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بی سر و صدا برید و برگردید

از اول تابستون دارن میگن ما هم خبر کنید کی میرید

اینجوری باید یه مینی بوس بگیرید که چرا اصلا اعلام‌میکنید پاشید خودتون برید راحت

اعلام نکردیم هر بار پرسیدن گفتیم معلوم نیست از اول تابستون گفتن هر وقت رفتید خبر کنید

چرا قشون کشیدوتایی برید

منم دوست دارم تنها اینجور راحت نیستی ی حرفی با همسرت بزنی .شوهر منم کسی میبینی جوگیر و با اونا کلا گرم میگیره

از اول تابستون دارن میگن ما هم خبر کنید کی میرید

ول کن بابا 

حوصله دردسر داریا 

یواش برید و بیاید 

اگر هم اعتراض کردن بگو سفر بعد ایشالا 

عادت نده از الان

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

نمی‌دونم چرا مردا از اینکه سفر تنها برن وحشت دارنبچه دارین که دارین چه ربطی داره لشکری برید سفر!

بهانه ش هست عزیزم همش میخواد یکی باشه باهامون وگرنه کمکی نمیده کسی هم باشه