از طرفی برادرم گفته ما هم صدا کنید با هم بریم از طرفی خواهر شوهر .از طرفی پرواز بریم خواهر مجرد م میگه منم ببرید از اونطرف برادر مجرد همسرم میگه منم خبر کنید .با خانوادش بریم دلم برای داداش و خواهرم میسوزه با اینا بریم اونطرف .اعصابم بهم ریخته .خودم دلم میخواد تنها برم شوهر م میگه ن بچه داریم یکی باهامون باشه
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ول کن بابا حوصله دردسر داریا یواش برید و بیاید اگر هم اعتراض کردن بگو سفر بعد ایشالا عادت نده از الا ...
چند بار همینکار کردند دلم میسوزه برای داداشم ولی هر کی باهام باشه دردسره بقول شما بچه هامون با هم دعوا میکنند
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
وای میفهمتت الان تو چ حالی😂😂تنها برید نهایت با مجردا برید 😁
عذاب وجدان میاد سراغم نمیدونم چمه .داداشش بیاد دیگه خواهر م خجالت میکشه بیاد بعد میگه ب من نگفتید خودم بلیط میگرفتم
راضیش کن تنها برید وا اطرافیانتون چرا انقدر انتظار دارن چه خبرهدوستان لطفا بیاید تاپیک آخرم راهنمایی ...
خودشون میان با ماشین خودشون میگن تنهاییم بگید با هم بریم
خودشون بودن حاضر می شدن اینجوری کنن ؟!!فک کن حرف هایی که زدین یه تعارف اصفهانی بوده به قول معروف ...یه چند سال تنها برید عادت می کنن در ضمن به نظرم بردن اونا هم واقعن مسئولیت داره هزار اتفاقه خدای نکرده