2777
2789
عنوان

شوهر عمم بهم گفت ازدواج کن برو🥲

412 بازدید | 11 پست

من پدر مادر ندارم با مادربزرگم زندگی میکردم که فوت شده 

تو شرف ازدواج بودم قرار بود اخر شهریور عقد کنیم ولی خب مامان فوت شد

حالم خوب نیست

کل مراسمای مامانو حتی ناهار تو رستوران به کل مهمونارو شوهر عمم داد نذاشت کسی خرج کنه 

(شوهر عمم خودش تو بچگی مامان باباش جدا شدن تک و تنهابوده الان دیگه رئیس کل بنادر استان)

بهم گفت ازدواج کن بخپا یه مراسمی برات بگیرم کیف کنی چیزی برات کم نمیذارم فکر هیچی نکن هرچی بخوای حتی شده از اون ور دنیا برات فراهم میکنم نمیتونی تنها زندگی کنی خونه بگیرم برات عموهای معتادت اذیتت میکنن نمون تو این خونه 

از دیروز دارم گریه میکنم خدااا

مامانمو میخوام دلم خیلی پر 

هیچ کدومشون حالمو خوب نمیکنه 

مامانم بیاد

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

دانلود یدونه از این شوهر عمه ها 😐

شوهر عمه های ما فقط شوخی شوهرعمه ای بلدن😐

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تسلیت میگم خیلی غم بزرگی رو داری تحمل میکنی

روح مادرت شاد باشه🖤

حق با شوهر عمته ولی خب الان خیلی زوده بذار یکم اروم بشی بعد

نامزدت الان رابطه ش باهات خوبه؟ تو این چند وقت کنارت بوده؟ 

تسلیت میگم خیلی غم بزرگی رو داری تحمل میکنیروح مادرت شاد باشه🖤حق با شوهر عمته ولی خب الان خیلی زوده ...

اره با این که آشنایی صورت نگرفته هنوز دورادور خانواده ها درجریان بودن تو کل مراسمامون از تشیع گرفته تا مراسم سوم خودش مامانش باباش دختر عمو و دختر خاله هاش و شوهراشون بودن 

خودشم مدام در تماس بود با عمه هام من که حالم خوب نبود 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

خدا رحمت کنه مامانتو چه شوهر عمه ی باحالی داری  من یه شوهر عمه دارم یه چیزیم ما بخوای هزینه کنیم برا خودمون زورش میاد انگار اون پولشو داده تو مراسم بابام میگفت واجبه آنقدر خرج کنید انگار از جیب اون بود 

اره با این که آشنایی صورت نگرفته هنوز دورادور خانواده ها درجریان بودن تو کل مراسمامون از تشیع گرفته ...

اگه مورد خوبی هست از دست نده عزیزم

شما الان تنها شدی، مشخصه خانواده درست حسابی ای داره، خوبه ک وارد همچین خانواده ای بشی

جدا از اون الان پدر مادر و مادربزرگت نیستن، این باعث میشه کل فامیل به خودشون اجازه بدن تو کارهات دخالت کنن و اذیتت کنن

انشاالله یه ازدواج موفق داشته باشی

خدا رحمت کنه مادر رو عزیز... راست گفته با خواهر معلولت باید به فکر خودت باشی. اگر اشتباه نکنم یکی از عموهاتم بهت تعرض کرده بود 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چقدر ناشکری 

معلمی فوق لیسانسی شاغلس حقوق داری 

عمت و شوهر عمت گفتن ازدواج کن برات بهترین جهاز و عروسی رو میگیریم 

مراسمای مامان بزرگتم که براتون انجام داده 

خواستگار خوب هم که داری 

چی میخای دیگه 

خیلیا پدر و مادر دارن طلاق هم نگرفتم اما با نداشتن فرقی ندارن 

محبت پدر و مادر ندیدن با اینکه با هم تو یه خونه هستن 

پدر و مادرشون نزاشتن درس بخوونن پیشرفت کنن شاغل بشن 

ازدواج اجباری داشتن و الان تو سری خور خانواده شوهر هستن