اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من حدود يه ماهه عروسي كردم اما از رابطه ميترسم بخدا دروغ يا سركاري نيست من يه زنم ميترسم جايي مشكلمو بگم همسرم ناراضيه
دختر نيستم ولي نميدونم چرا ميترسم اسك از دو طرف صورتم داره پايين مياد نميدونم چمه تورو خدا كمك كنين اگه راهكار دارين بهم بگين
خانما درد هم ندارم اما نميدونم چرا عضلاتمو منقبض ميكنم
من حدود يه ماهه عروسي كردم اما از رابطه ميترسم بخدا دروغ يا سركاري نيست من يه زنم ميترسم جايي مشكلمو ...
عزیزم برو دکتر زنان کمکت میکنه
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
من حدود يه ماهه عروسي كردم اما از رابطه ميترسم بخدا دروغ يا سركاري نيست من يه زنم ميترسم جايي مشكلمو ...
عزیزم احتمالا واژینیسموس هستی بهتره بری دکتر کمکت میکنه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏