2777
2789
عنوان

خريد عيدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 68 پست
خيلي حالم بده خيلي شايد كسي حال خرابمو درك نكنه

میدونی 

چی حس میکنم؟

اینکه چیزی که باعث شده 

بیشتر الان  بهم بریزید و اعصابتون خورد شه

واکنش همسرتونه!!!

چون اطلاعات درستی ندارن 

برخوردی داشتن ،  ک الان 

ثمرش شده ، این حالت های هیستریک شما !!!!

در حالیکه

این حالت های شما

همش روانی یه 

و کاملا هم قابله حله !!!!!

((البته همسرتونم تقصیری ندارن حقیقتا !!!! فقط آموزش لازمه))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتماباهم بریددکتریه سری دارومیده که خیلی کمک میکنه 

من درد ندارم ولي ميترسم يه دفعه عضلامتو سفت ميكنم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
میدونم عزیزدرکت میکنم 

شماهم اينجوري بودين

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
فك كنم نداره شهرمون

خوب برو مشاوره خانواده ولی اگه میدونی شهرتون نداره برو پیش متخصص زنان مشکلتو بگو میتونه راهنماییت کنه یا دکتری که بدردت بخوره بهت معرفی میکنه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
دقیقا،خوب میشی 

ايشالله

میدونی  چی حس میکنم؟ اینکه چیزی که باعث شده  بیشتر الان  بهم بریزید و اعصابتون خور ...

چقدر حرفاتون ارمم كرد