2777
2789
عنوان

خريد عيدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 68 پست

نه خجالت داره

نه چیزی یه ک حل نشدنی باشه 

برید یه دکتر خوب

قشنگ برای خودتون و همسرتون توضیحاتی میده

ک هم ایشون یاد بگیرن چطور باید با استرس شما رفتار درستی داشته باشن

و هم 

با خودتون صحبت میکنن و آروم تون میکنن

و راهکار ارائه میدن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
مشاوراي معمولي؟؟

اره عزیزم مشاور معمولی هم کمکت میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترس داری؟خاطره بدازکسی نداری؟

نه هي كدوم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
نه خجالت داره نه چیزی یه ک حل نشدنی باشه  برید یه دکتر خوب قشنگ برای خودتون و همسرتون توضیحا ...

دعا كنين خوب بشم 😭😭😭😭

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
دعا كنين خوب بشم 😭😭😭😭

عزیزم مطمئن باش خوب میشی... خیلیا بودن این مشکل رو داشتن... کافیه بری پیش یه مشاور خوب فقط همسرت رو هم با خودت ببر

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
دعا كنين خوب بشم 😭😭😭😭

دوسته خوبم

هیچ چیزه غیر طبیعی و آنرمالی نیست ک لاینحل باشه

ک شما با خودت و اعصابت و روحیتون

این طوری کنید!

خیلی ها تجربه کردن این حالتو

و  با پیگیری حل شده و تموم شده و رفته !!!

غصه هم نخور دمه عیدی

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
يعني چي دختر نيستي؟ يعني قبلاً با كسي غير از شوهرت رابطه داشتي؟؟؟

نه خود همسرم

دوسته خوبم هیچ چیزه غیر طبیعی و آنرمالی نیست ک لاینحل باشه ک شما با خودت و اعصابت و روحیتون این ط ...

ميترسم همسرم ازم زده بشه ما ٥سال عقد بوديم 

عزیزم منم همینجوری بودم تا دوماه دیگه خوب شدم

جدي 

من درد ندارم فقط ميترسم يه دفعه پاهامو جمع ميكنن

مشاوراي معمولي؟؟

اگه پیش یه س ک س تراپ بری بهتره 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
عزیزم منم همینجوری بودم تا دوماه دیگه خوب شدم

شماهم مثل من بودين 

چيكار كردين خوب شدين به منم بگين خيلي عذاب ميكشم

اگه پیش یه س ک س تراپ بری بهتره 

فك كنم نداره شهرمون