سلام من میخوام به یه خانواده دو نفره کمک کنم و مواد خوراکی بخرم کسی میدونه دم عیدی کمیته چه مواد خوراکی بهشون داده؟؟ چون مبخوام چیزی بگیرم که لازمشون باشه
در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
برو یکی از دفاترشون بپرس. چرا یه بچه یتیمو نمیگیری و ماهانه پول به حسابش نمیریزی؟
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
کمیته امداد یه پیمانه برنج,یک چهارم قاشق چایخوری روغن ,و یه قوطی خالی رب یکمم پوست و چربی گوشت میده بهشون ....اگه میتونی براشون برنج و ماکارونی و روغن و نواربهداشتی و شامپو و مرغ بخر