2777
2789
عنوان

کمیته امداد

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 24 پست
کمیته امداد یه پیمانه برنج,یک چهارم قاشق چایخوری روغن ,و یه قوطی خالی رب یکمم پوست و چربی گوشت میده ...

نه عزیزم اینجوریم نیس کسایی رو میشناسم که کمیته بهشون کمک میکنه وسایل خونه،مواد خوراکی و...

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
تو بحث نقدی یه کم مدیریتشون ضعیفه بچه هاشون مدام گرسنه ان  خوراکی بهتره  راستی سلام

سلام عزیزم:*

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا امروز به کمیته امدادیا بن کالا دادن ادرس یه مغازه میدن نفری سی و پنج تومن برن کالا بگیرن بنظرم برو سایت دیوار قسمت نیازمندیهاش بگرد کلی خانواده محتاج پیدا میکنی اجرت با خدا

هعی روزگار پشمالو ؛)

تو محدوده ما پر از این ادماست ب چشمم میبینم تو چه وضعی هستن 

خب از رو یه محدوده نمیشه قضاوت کرد

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
حبوبات و برنج مرغ گوشت هم بخری ثواب داره چو گرونه کل سال ندارن بخورن لباس هم بیشتر برای بچه ها پدر و ...

عزیزم من خودم وضع مالی متوسطی دارم ولی این خانواده که من دیدم دو تا پسر داشته که دوتاشونم زمین گیر میشن و فوت میکنن حالا شوهر زنه هم رمین گیره.. میخواستم دم عیدی یه کمکی بهشون بکنم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
خب از رو یه محدوده نمیشه قضاوت کرد

من قضاوت میکنم ,ادمای اینجا ادم نیستن؟؟؟؟چ ربطی داره وظیفه کمیته تعریف شدست همه جا باید یکسان باشه

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا
من قضاوت میکنم ,ادمای اینجا ادم نیستن؟؟؟؟چ ربطی داره وظیفه کمیته تعریف شدست همه جا باید یکسان باشه

چرا انقد عصبانی هستی؟؟؟!!!! ولش کن اصلا 

دلیلی برا اثبات نمیبینم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘