2777
2789
عنوان

سکوت

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 21 پست
چه دانشگاهی آینده دار ؟ میدونی متاسفانه این مشکل شما رو خیلی از دخترا دارن .. اینکه استقلال ندارن . ...

روانشناسی شهر خودم کرج خوبه خانواده اش گذاشتن راه دور بزنه موقع انتخاب واحد پدرم بالا سرم بود اومدم قزوین یا رشت بمونم ( فامیل داریم ) ولی نذاشتن برم الانم هیچکاری نمیتونم بکنم دلم سینما میخواد کافه تا حالا نرفتم فک کن یه بار به مادرم گفتم بیا باهم بریم کافه یه جور توپید بهم که پشیمون شدم دلم داره میترکه آخ چه کنم   چرا من ۲۰ سالمه آقا جامعه خرابه اونا به من اعتماد دارن دیگه قدیمی شده من نباید از مجردی لذت ببرم‌ ؟؟؟؟ پس چی میگن مجردی و عشق و حال ؟؟؟ خدایا بسه خونه شوهر هم که بری اون محدودت میکنه بابا آزادی ندارم یه کلاس زبان تا خونه یه ربع راهه چرا باید بیاد دنبالم ؟؟؟؟؟ فرار که نمیکنم میام خونه دیگه اهل هیچی ام نیستم نه دوست پسر نه سیگار هیچی خدا دلم گرفته 

روانشناسی شهر خودم کرج خوبه خانواده اش گذاشتن راه دور بزنه موقع انتخاب واحد پدرم بالا سرم بود اومدم ...

نمی‌دونم چی بگم آروم بشی ... واقعا شرایط خیلی سختیه داری ... 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم داره میترکه آروم نمیشم

حق داری 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

کاش دلم آروم بگیره مثل زندونی ها شدم گوشی ام رو چک میکنن همه میان تاپیک میزنن شوهرم شکاکه من بگم پدر ...

وای اینکه خیلی بده کاش درموردش با خانواده ات صحبت کنی ... اما بنظرم دانشگاه تموم شد برای استخدامی بخونی ... یا اینکه هنوز دانشگاه کاملا تموم نشده میتونی واسه فرهنگیان اقدام کنی...اگر درآمد داشته باشی دیگه خیلی چیزا واست تغییر می‌کنه 

وای اینکه خیلی بده کاش درموردش با خانواده ات صحبت کنی ... اما بنظرم دانشگاه تموم شد برای استخدامی بخ ...

نه بابا میگم گوشی رو چک میکنن نمی‌ذارن برم بیرون بعد برم سرکار ؟؟؟؟؟ جرعت ندارم به کسی پیام بدم که نبینن هرکی زنگ میزنه قطع میکنم که خانواده ام هیچی نگن هوف خدا خدا یعنی خونه شده زندان برام دارم خفه میشم بخوام برم سرکار پدرم میگه پول میخوای چیکار دختر مگه باید کارکنه پدری که سال به ماه نمیبینمش جدا شدن