2777
2789

همشون درسته 

ولی من مخالفم درد دل نکردن و قورت دادن بغض هستم ... حتی اگر شده مجازی درد و دل کنید و تو تنهایی خودتون گریه کنید  ... اینم کسی میگه که افسردگی گرفت و درمان شد 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

همشون درسته ولی من مخالفم درد دل نکردن و قورت دادن بغض هستم ... حتی اگر شده مجازی درد و دل کنید و تو ...

من نمیگم گریه نکنید میگم تو جمع ضعف نشون ندید من خودم تو خلوت گریه میکنم درد و دل هم اگه بعدا طرف بر علیه ات استفاده نکنه خوبه ولی من با آدم اشتباهی درد و دل کردم چوبش رو هم خوردم هرجا میشینه رازمو میگه حداقل نشناخته نباید درد و دل کرد ضربه بدی خوردم  افسردگی رو من هم دارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمیگم گریه نکنید میگم تو جمع ضعف نشون ندید من خودم تو خلوت گریه میکنم درد و دل هم اگه بعدا طرف بر ...

منم گفتم با همه حرفات موافقم ...

من خودم جز مادرم  به کسی دیگه ای چیزی نمیگم ..

که البته هنوز خیلی چیزها درمورد رازهام نمیدونه ....

عادت درد و دل کردن با کسی رو ندارم معتقدم خودم باید حلش کنم ...تو هم مثل من با روانشناس صحبت کن بهت راه حل میده حالت خوب میشه ... 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

منم گفتم با همه حرفات موافقم ...من خودم جز مادرم به کسی دیگه ای چیزی نمیگم ..که البته هنوز خیلی چیز ...

خوبه تو مادرت میتونی باهاش درد و دل کنی من از همونا ضربه خوردم آبروم رفته مگه برمیگرده ؟ من دیگه روم نمیشه تو فامیل سر بلند کنم آره منم آدم درد و دل کردن نیستم اما میدونی آدم گاهی یه تکیه گاه میخواد یه هم صحبت فقط در حد سبک شدن 

روانشناس برم بهم انگ روانی بودن میزنن بخدا خسته شدم چرا آخه  حرف  زدن و درد و دل باید تاوانش سنگین باشه😭😭😭😭😭

خوبه تو مادرت میتونی باهاش درد و دل کنی من از همونا ضربه خوردم آبروم رفته مگه برمیگرده ؟ من دیگه روم ...

چقدر سخت 💔💔💔ضربه از خانواده خیلی بده .....

نمیشه بدون اینکه به کسی بگی بری پیش روانشناس ؟ مخفیانه ... بخدا خیلی بهتر کمک می‌کنه ... باور کن هرکسی می‌ره روانی نیست ... این طرز فکر کاملا اشتباهه... 

چقدر سخت 💔💔💔ضربه از خانواده خیلی بده .....نمیشه بدون اینکه به کسی بگی بری پیش روانشناس ؟ مخفیانه ...

بدون اجازه اونا آب نمیتونم بخورم درد من این بود دختر شدم ای خدا ۲۰ سالمه ولی تا سر کوچه نمیتونم برم هی خدا خیلی حالم بده آخه چرا آدم نباید بتونه به خانواده اش اعتماد کنه دارم خفه میشم تا کی توهین تحقیر کاش میشد منم برم پیش روانشناس اینا همینطوری کلی حرف بارم کردن برم پیش روانشناس میگن روانی مگه ؟؟؟؟؟

بدون اجازه اونا آب نمیتونم بخورم درد من این بود دختر شدم ای خدا ۲۰ سالمه ولی تا سر کوچه نمیتونم برم ...

دانشگاه چی ؟ نمیتونی بری ؟ 

خوشبختانه مادرت راز نگهداره،مادر من کافیه یه چیزی بفهمه عالمو آدمو با خبر میکنه

واقعا خیلی سخته آدم حرص میخوره ... نمیدونه با کی می‌تونه رازشو بگن 

چرا میرم خودش میبره خودش میاره

چه دانشگاهی آینده دار ؟ 

میدونی متاسفانه این مشکل شما رو خیلی از دخترا دارن .. اینکه استقلال ندارن  ... من از اطرافیان دیدم تا قبل اینکه دانشگاه بره مادرش اجازه نمی‌داد خونه کسی بمونه .. یعنی مادرش تصمیم می‌گرفت کجا بره یا کجا نره...الان که فرهنگیان تربیت معلم میخونه دختره کلاس مستقل شده حتی اگر تنهایی یک شهری دور از خانواده اش پیش فامیلشون بمونه خانواده اش مخالفت نمی‌کنند ....