2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
تو هم متوجه خالی بندیای ضایع یه عده شدی؟!  درسته مجازیه و دروغ هم کنتور نمیندازه؛ ولی ما احمق ...

درامد های خیلی بالا معمولا از ترس چشم شور و اه مردم میگن ما زیرخط فقریم  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من فقط چند صفحه اول تاپیک رو خوندم

و اینجور نتیجه گرفتم که از همه بیجاره تر کارمند ها هستن

هی میگن کار ازاد بده و ال و بل😐

کارمندا چجور کار میکنن و تعطیلی هم که دست خودشون نیست بعد هچبی هم نمیگیرن

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

من استفاده انگیزشی کردم از این تاپیک همه ما ها از صب تا شب دو رو ور خودممون پر هست از آدم ها با حقو ...

شوهر من خیلی زحمت میکشه کارشم با کامپوتره همین امروز ک دم عیده4میلیون حقشو خوردن به راحتی این یعنی همسر من تلاش نکرده ؟

شغلش آزاده لوازم خانگي

تابستونا تو سه ماه نزديك ٧٠ ٨٠ تومن در مياره

ولي بقيه ماه هاي سال متغيره و كم،تقريبا ٤ تومن شايدم ٢ تومن

اجاره خونه ١/٥

اجاره مغازه ٢ تومن

ولي با اين وجود خيلي صرفه جويي ميكنم كه بتونيم زندگي رو بگذرونيم

بچه هايي كه ميگن كم درامد داريم،درآمدشون كم نيست غصه نخورند

چون اونايي كه ميگن درامدمون بالاست قطعا اونا هم مثل شما هستند فقط با اين تفاوت كه اجاره هاشون و خرج هاشون خيلي بالاست و عملا چيزي واسشون نميمونه

الان ايران تقريبا سطح زندگيا ماله همه مثل هم هستش

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
درامد های خیلی بالا معمولا از ترس چشم شور و اه مردم میگن ما زیرخط فقریم    

تو همین تاپیک پستای کاربرایی رو دیدم که قبلا تاپیک زده بودن و از مشکلات مالی و اقتصادی و درامد کم شکایت کرده بودن، ولی اینجا نوشته بودن 15 تا 20 تومن. 

خلاصه اینکه خنده‌ام گرفت. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

واقعاموندم جامعه مااینقده عالی هست که یکی50تومن درامدداره یکی800ایااینه عدالت؟؟کاش یکم بجای بفکردک وپزوبرابری فمنیست بفکرعدالت جامعه باشیم

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
بچه ها من شوهرم تو یه مبلمان کار میکرد ک تا اسفند پارسال ینی ۹۵ حقوقمون ۵۰۰ بود  بعد صاحب کارش ...

عزیزم توهین نباشه، ولی شوهرت یکم کم لطفی داره می کنه. هیچ کار بلد نیست، یو موتور بگیره بره پیک موتوری. بره دستفروشی، بره کارگر رستوران یا پادوی بازار... با هر کدوم از اینها می تونه دیگه حداقل ماهی 1500 داشته باشه. یعنی چی یکسال بیکار مونده و حقوق بیکاری گرفته. واقعا چه معنی میده. بعد هم اگر صاحب کار قبلی بیمه کرده بودتش و ایشون تونسته حقوق بیمه بیکاری بگیرن، چطوری بوده که دریافتیش زیر حد قانون کار بوده؟ با عرض معذرت، یا شما ما رو گیر آوردی، یا شوهرت شما رو