2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
دعات خیلی قشنگ بود عالی فقط چون استارتر مسحی هستن پس خوبه که دعای قشنگتو به همه اقلیتها هم تعمیم بد ...

خواهش میکنم گلم ولی به نظر من هر آدمی که از انسانیت بویی برده باشه (انسانیت شامل تموم خصوصیات خوبه)مسلمونه

قرار نیست فقط کسی که اسلام و قبول داره مسلمون باشه زیادن آدمهایی که به گفته خودشون اسلام و قبول دارن  ولی واسه مسلمونیت فقط این یه مورد کافی نیست😊

ســــرم را فقط برای تو خَم میکُنم پـــــدَر🙇‍♀️👨🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالتون امیدوارم خانواده‌دختر هم منو با این شرایط بپذیرن

ایشالا که بهترینا اتفاق بیفته برات

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

سلام . من نمی دونم هدف از ایجاد این تاپیک چی بود ولی کار درستی نیست . خیلیا ممکنه سطح پایین باشن و خیلیا درامدای بالایی داشته باشن مثلا من ک  کارمند یه شرکت خصوی توی تهرانم درامد بیشتر از یکی  با همین سمت توی شهرستان . خودم بودو و تجربه کردم  پس به شرایط مکانی هم بستگی داره  به نظرم درست نیست بگیم چقد درامد داریم من الان حقوقم از پدرم ک بازنشسته است بیشتر اون سی سال برای دولت خدمت کرد و من تو یه شرکتم . قیاس مسخره ای ممکنه کسی واقعا توان مالی نداشته باشه اینا رو ببینه و خب ناراحت بشه مخصوصا اینکه توی شهرای کوچیک باشی .

شغل همسر😨 تحصیلات همسر😨 میزان در آمد همسر😨 خصوصیترین سوالهایی که در هیچ جای دنیا پرسیده ن ...

مجبور نیستی که جواب بدی .....هر کس دلش خواست جواب میده ..تازه کسی هم که کسی رو نمیشناسه

ماهی ۵۰۰ میلیون😐😐 بیخیااال  همه که پولداریم پس  پس اینهمه قشر متوسط وضعیف همه شوهر من ...

تو هم متوجه خالی بندیای ضایع یه عده شدی؟! 

درسته مجازیه و دروغ هم کنتور نمیندازه؛ ولی ما احمق نیستیم که، متوجه میشیم😂

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
من استفاده انگیزشی کردم از این تاپیک همه ما ها از صب تا شب دو رو ور خودممون پر هست از آدم ها با حقو ...

این حرفتون رو قبول ندارم.شوهرمن با ده سال سابقه کار والان هم فوق لیسانسشو گرفته و کلی زحمت..کارمند وظیفه شناس حقوق 1700

متاسفانه بعضی ادارات دولتی خیلی حقوق کمه..البته بی عرضهگی مدیران ارشد هم هست که مطالبه گری نمیکنن

سلام . من نمی دونم هدف از ایجاد این تاپیک چی بود ولی کار درستی نیست . خیلیا ممکنه سطح پایین باشن و خ ...

خب اینم نقد به جایی..من واقعا الان غمگینم چرا بی عدالتیییییییی چرا اینقدر اختلاف طبقاتی ...یه خانمی هم گفتن هر کس متناسب با درامدش خرج میکنه...والا مجبوریم