هزار الحمدلله هذا من فضل ربی حضرت همسر جانم راننده آژانس هست و جمعه ها و روزای تعطیل میریم با هم ضایعات و پلاستیکی ساحل جمع میکنیم .
در آمدمون متغیره اما ماهی یک میلیونو خورده ای الحمدلله پربرکت ماشاءالله😇😀🎇💞
پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدللهالَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
ب نظر من مهم شغل نیست ، مهم روزی حلال درآوردنه 😇 خداوند با ازدواج با بچه روزی رو زیاد میکنه و هزار الحمدلله کم نمیزاره .
پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدللهالَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
من شوهرم کارمند دولت هست اگر مزایای جانبی و بیمه درمانی عالی که بهمون میدن نبود صد درصد مهاجرت میکردیم...تو ایران اگر قشر متوسط باشی هیچی از زندگی نمیفهمی.
....Ever since I lost hope, I live much more happier
نمیدونین با خوندن رقم حقوق ها چه حسرتی خوردم مگه همسر من چه گناهی کرده آخه که هرچی تلاش میکنه کمتر ...
آره بخدا حیف جوونی که با رنج و حسرت میگذره کم هم نیستن جوونای درس خونده بیکار نمونش خودم و شوهرم
بعد آقای جهانگیری با اخم و عصبانیت میگه ما چکار کنیم با این دهه شصتیها مایه بدبختی و گرفتارین
بیاین بندازشون تو دریا
عوض اینکه مشکلات کم کنن رفاه بیارن میگن دهه شصتیها زیادند نخیر جوون ها ثروت این کشور هستند این کشور بااین منابع ظرفیت جمعیت سه برابر الان هم داره اما اگه دزدا بزارن
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏