2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست

هزار الحمدلله هذا من فضل ربی حضرت همسر جانم راننده آژانس هست و جمعه ها و روزای تعطیل میریم با هم ضایعات و پلاستیکی ساحل جمع میکنیم . 

در آمدمون متغیره اما ماهی یک میلیونو خورده ای الحمدلله پربرکت ماشاءالله😇😀🎇💞

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱/۴۰۰ ماهانه.

کار ازاد.‌مستاجره. از خودش نیس مغازه. ۳/۵کرایه. ۷تومن درامد‌کلی که هیچیش نمیمونه.اب و برق و قسط وام و‌‌...هست.

با دو بچه. بخور و نمیره زندگیمون.‌شکر🤣🤣

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

ب نظر من مهم شغل نیست ، مهم روزی حلال درآوردنه 😇  خداوند با ازدواج با بچه روزی رو زیاد میکنه و هزار الحمدلله کم نمیزاره . 

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
آره همون حدودا،بستگی به جاش داره.دوس پسر من ماهی ده میلیونم داشت.تا اینکه حسودا دیدن دم مغازه ی این ...

کدوم شهرگلم؟اخه به شهر هم بستگی داره

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

من شوهرم کارمند دولت هست اگر مزایای جانبی و بیمه درمانی عالی که بهمون میدن نبود صد درصد مهاجرت میکردیم...تو ایران اگر قشر متوسط باشی هیچی از زندگی نمیفهمی.

....Ever since I lost hope, I live much more happier
من از دیدن درآمد خیلی پایین بعضی دوستان گریه م گرفت. به خاطر همین پست خودم رو که درامد بالایی هم نبو ...

آره والا خیلی ها دلشون میشکنه بازم هی تاپیک میزنن بهترین اخلاق های شوهر و کادو و سفر و تغییردکوراسیون و غیره 

خوشبحالشون ما که هیچی از دنیا ندیدیم و دیگه هم نمیخوام هیچی 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
اون عزیزی که گفتی سهمت از سفره انقلابه بگو داری شوخی میکنی من قلبم ضعیفه😥😣

آره بابا شوخی میکنه سیاست مداران میان نی نی سایت 😂😂 

بعد هم مگه ندیدی گفتن تمام دستگاه ها زیر ده تومن میگیرن یعنی تمام وزیران و نمایندگان مجلس 

فک کن ما هم باور کردیم 😕

نمیدونین با خوندن رقم حقوق ها چه حسرتی خوردم مگه همسر من چه گناهی کرده آخه که هرچی تلاش میکنه کمتر ...

آره بخدا حیف جوونی که با رنج و حسرت میگذره کم هم نیستن جوونای درس خونده بیکار نمونش خودم و شوهرم 

بعد آقای جهانگیری با اخم و عصبانیت میگه ما چکار کنیم با این دهه شصتیها مایه بدبختی و گرفتارین 

بیاین بندازشون تو دریا 

عوض اینکه مشکلات کم کنن رفاه بیارن میگن دهه شصتیها زیادند نخیر جوون ها ثروت این کشور هستند این کشور  بااین منابع ظرفیت جمعیت سه برابر الان هم داره اما اگه دزدا بزارن 

شوهرمن فروشگاه لوازم اشپزخانه داره

اجاره اس ماهی 4 تومن اجاره میده😐

درامدشم متغیره مثلا روز مادر 24 میلیون فروخت

روزای عادیشم 5 تومنه اما این سود خالص نیست

نمیدونم سود خالصش چقدر میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏