من تو دوران نامزدیم ۱۸۰۰.... ولی واقعا کم میاریم نه خونه نه هیچی سه ماه به سه ماه هم که عقب میندازن مثلا شرکتشون هم خیلی معروفه خیر سرشون بچه ها تورو خدا دعا کنید وضع ما هم خوب بشه بتونه تو یه شرکت خوب استخدام بشه ازتون خواهش میکنم هرموقع خواستین دعا کنید مارو یادتون نره....خیلی سخته زندگیمون نه خونه ای داریم نه هیچی ولی واقعا عاشق همیم فقط خواهش میکنم دعا کنید چون دعا در حق دیگری جواب میده.......
شوهرم اتوبوسران، 2100معمولا، با حقوق خودم که تو خونه کار میکنم ماهی 3تومن، ولی خداروشکر برکت پول حلال رو تو خونه کاملا احساس میکنم، سال اول زندگیمون قرار بود هیات علمی استخدام بشم اما به عللی انصراف دادم و خانه نشین شدم البته الان پشیمون نیستم. با همین حقوق کم بعد13 سال زندگی داریم صاحب خونه میشیم و ماهانه به خانواده هامون هم کمک میکنیم، قسط هم داریم و 3تا بچه، ما از صفر و حتی زیر صفر و باقرض شروع کردیم،حتی یبار دوست شوهرم اغفالش کرد و یه مدت بردش گلدکویست و اونجا 6 میلیون تومان قرض رو دستمون گذاشت که دوتایی بعد چند سال صافش کردیم، خلاصه مشکل زیاد داشتیم اما همیشه توکلم به خدا بود و الان از هر زمان دیگه ای راضی ترم.
به نظر من کیفیت درامد از خود کمیتش مهمتره و این که چقدر اهل قناعت و رضایت باشیم.
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم