2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد مثل یه بار شده رو قلبم انگار نفسم بند میاد به دخترم نگاه میکنم حالم بد میشه همش فکر میکنم ا ...

خدا نكنه

ماماني مثل تو قطعا ميتونه به دخترش ياد بده كه جلوي آدمهايي كه اينطوري رفتار ميكنن چطور بايسه و بزنه تو دهنشون

بعدشم هميشه قرار نيست اوضاع اينطوري بمونه شايد چندسال ديگه شما بشي باني خريد عيد ديگران

نميخورم فعلا   ... تلپاتي برقرار ميكنم باهاش فقط    

ععززییززم 

ان شاءاالله نی نیت که دنیا اومد هر چی دلت خواست بخور 

چیزی نمونده بر نفست غلبه کن 😄😄😄😄

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

ما باماهی دوتومن و یه بچه کوچیک

واقعا دیگه کم اوردم بدبختانه شوهرمم خسیسه خیلی سر خرج اذیت میکنخ

زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره

من تو دوران نامزدیم ۱۸۰۰.... ولی واقعا کم میاریم نه خونه نه هیچی سه ماه به سه ماه هم که عقب میندازن مثلا شرکتشون هم خیلی معروفه خیر سرشون بچه ها تورو خدا دعا کنید وضع ما هم خوب بشه بتونه تو یه شرکت خوب استخدام بشه ازتون خواهش میکنم هرموقع خواستین دعا کنید مارو یادتون نره....خیلی سخته زندگیمون نه خونه ای داریم نه هیچی ولی واقعا عاشق همیم فقط خواهش میکنم دعا کنید چون دعا در حق دیگری جواب میده‌.......

ولی جدی اگه حقوق شوهراتون کمه بفرستینشون کار فنی یاد بگیرن!الان پول تو کارای تعمیراتیه!از نصب ماه وا ...

واسه برنامه نویسی باید چیکار کنیم؟واسه خودم میپرسم .استعداد چی داشته باشیم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

شوهرم اتوبوسران، 2100معمولا، با حقوق خودم که تو خونه کار میکنم ماهی 3تومن، ولی خداروشکر برکت پول حلال رو تو خونه کاملا احساس میکنم، سال اول زندگیمون قرار بود هیات علمی استخدام بشم اما به عللی انصراف دادم و خانه نشین شدم البته الان پشیمون نیستم. با همین حقوق کم بعد13 سال زندگی داریم صاحب خونه میشیم و ماهانه به خانواده هامون هم کمک میکنیم، قسط هم داریم و 3تا بچه، ما از صفر و حتی زیر صفر و باقرض شروع کردیم،حتی یبار دوست شوهرم اغفالش کرد و یه مدت بردش گلدکویست و اونجا 6 میلیون تومان قرض رو دستمون گذاشت که دوتایی بعد چند سال صافش کردیم، خلاصه مشکل زیاد داشتیم اما همیشه توکلم به خدا بود و الان از هر زمان دیگه ای راضی ترم.

به نظر من کیفیت درامد از خود کمیتش مهمتره و این که چقدر اهل قناعت و رضایت باشیم.

حسبنا الله و نعم الوکیل، نعم المولی و نعم النصیر

۳ماه بیکار😣😣😣😣😣😣

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
بچه ها درامد میوه فروشی خوبه؟  یکی شوهرش میوه فروشی داشت گفت میانگین ۵تومن حقوق شوهرشه

آره همون حدودا،بستگی به جاش داره.دوس پسر من ماهی ده میلیونم داشت.تا اینکه حسودا دیدن دم مغازه ی این صفه دورو برش میوه فروشی زدن.1600 اجاره میده ابو برقو گاز الان 3،4

زمستون درکل سود بیشتره