2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست
به نطر من اونی ک ۱۵۰۰ میگیره بیچاره نی چرا بیچاره درامدس هنینه و با همین قسط میبنده و بهترین زتدگی و ...

آره حرفت کاملا درسته دو سال پیش محل کار شوهرم بیملرستان سپاه بود قراردادی حقوق به زور میرسید 1100 1200 با همونم میساختیم الان گاهی دوتایی حرف میزنیم میگیم الان که بیشتر داریم چرا بیشتر کم میاریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه شماها روزی چند ساعت کار میکنین داداش منم روزی دوازده ساعت سرکاره جوش کاره 1700میگیره 

پس فرقی باهم ندارین فقط این سرپاست شماها نشسته

مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  
۲۶

نمیتونه بره یه حرفه یاد بگیره؟؟؟؟شما نباید به این درآمد قانع باشین شوهرت باید تلاش بیشتری داشته باشه باید فکر اقتصادی داشته باشه و اهل ریسک باشه تو باید تشویقش کنی مطمئن باش تو یه کاری استعداد داره از همون باید برای کسب درامد بیشتر استفاده کنه

بچه ها یچیز بگم دوتا داییم امریکا هستن

یکیش فنی کاره یکیش دکتر

اونیکه فنی کاره درامدش ازونی ک دکتره خیلی بیشتره درسال دوسه بار میاد ایران حسابی میگرده

ولی اونی ک دکتره نمیتونه مثل اون یکی بیادوبره

نتیجه اینکه فنی نونش بیشتره البته اونور ب فنی کارا خیلی حقوق بالا میدن و براشون ارزشمندن چون فنی کار نباشن خیلی چیزا نیست

ب شوهرمنم گفتن اونور برو چندسال کارکنی اینجا میتونی بهترین خونه و ماشینو داشته باشی

تو فکر رفتنم هستیم دیگه خدا بده بس😥

من به برکته پولی که میاد تو خونه بیشتر اعتقاد دارم تا رقمش بعضی وقتا رقم ناچیزه اما آنچنات برکتی داره که آدم خودش میمونه تو کاره خدا 

روزی باید حلال باشه میخاد ۸۰۰ تومن باشه یا ۵۰ تومن نظره قلبی خودمه

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

بچه ها من شوهرم تو یه مبلمان کار میکرد ک تا اسفند پارسال ینی ۹۵ حقوقمون ۵۰۰ بود  بعد صاحب کارش زن گرفت زنشو اورد شوهرمو اخراج کرد بعد ما شکایت کردیم از اداره کار تا یه سال به ما حقوق بیمه بیکاری دادن ک ۱۵ حقوقمونو دادن یک سالم تموم شد.....

الانم دیگه نه حقوقی داریم نه شوهرم کار داره

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
ولی جدی اگه حقوق شوهراتون کمه بفرستینشون کار فنی یاد بگیرن!الان پول تو کارای تعمیراتیه!از نصب ماه وا ...

والا شوهر خاله من تعمیرکاره اون ماهانه در آمد نداره روزانه داره والا 

نمیتونه بره یه حرفه یاد بگیره؟؟؟؟شما نباید به این درآمد قانع باشین شوهرت باید تلاش بیشتری داشته باشه ...

تو مبل چون ۱۲ سال کارش مبل بوده یه عکس مبل بهش نشون میدی زیرو زبر مبل و واست دقیق تو ضیح میده دهن ادم باز میمونه الانم چند جا میخوانش با حقوق ۴۵۰ تا ۵۰۰

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
والا شوهر خاله من تعمیرکاره اون ماهانه در آمد نداره روزانه داره والا 

ما هم روزانه داريم بده ديگه پول يجا جمع نميشه😔

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.