بدبختو از زندگی ناامید کردی اینجوری سوال کردی میخوای چندنفرو نشونت بدم که اینجورین
مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….
با کلی خوااااااهش شد ۸۰۰ ۵۰۰ بود کارشم نیمه وقت نیست تا ۱۰ شبه
الان پایه حقوق اداره کار با بیمه کارگری یه تومنه یعنی حقوق من و شوهرم همینطوره البته خودم الان مار نمیکنم 3 ماهی هست واسه بارداری استراحت مطلق شدم ولی با اصافه کارش از صبح میره تا حدود ۴ اینا تقریبا سه تومن میشه
ما فقط داریم قسط میدیم واسه رهن خونمون خدا رو شاکرم اجاره نمیدم یعنی انقدر اوضاعمون خرابه&nbs ...
ماهم از اون یک و هفتصد یک و صد قسط میدیم.بابام خونه داده بهمون سایش بالاسرم باشه الهی اجاره نمیدیم.من بابام رییس بانکه کلی از همکاراش خواستگارم بودن اما من عاشق شوهرم بودم و هستم.خداروشکر تنش سالمه سایش رو سرم نمیذاره چیزی بخوام و بهش نرسم
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
این حرف خیلیم هم درست نیس. یکی مثل شوهره من از جونیش و عمرش واسه درسش وقت گذاشت الان یه دندانپزشک مو ...
الان داداش من در س خونده بیکاره29سالشه وقت زن گرفتنشه
خیلیا هم هستن نه درسی خوندن نه چیزی راحت میرن سرکار حرف اولو پارتی میزنه
مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….
حالا حمله نکنید بهم.من فقط نظرمو گفتم. همسر منم عمر و جوونیشو گذاشته رو درس. الان پیشنهادای خیلی عالی برای کار خارج از کشور داره. شاگرد ممتاز یک دانشگاه معتبر انگلیسیت با کلی جایزه و تقدیر. فعلا شرایطمون ایجاب میکنه اینجا باشیم چون مشکلاتی داریم. اینو گفتم که بدونید خودم خدا رو شکر ظرف یکی دوسال اینده به وضعیت بسیار ایده الی خواهم رسید.