2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست
عزیزم اینجا بحث سر 20 تومن و 15 تومنه  چی میگی تو؟؟؟ من همیشه فکر میکنم آگه ماهی 10 تومن داشت ...

😂😂😂😂😂😂

وای خیلی باحال گفتی 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
امروز رفتم ماهی و تنگ خریدم شد ۳۰ تومن  گلومو بغض گرفت همش احساس میکنم ولخرجی کردم تو دلم گفت ...

عزیزم مامان من با همین حدودا زندگی کرد الان هممون مهندس و پیراپزشکی و... خوندیم

خدا بزرگه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما اصرار کن که مغازه باز کنه شوهر من تو سن بیست سالگی مغازه باز کرد بعد 5سال یه مغازه خرید..حتما ب ...

ممنون عزیزم برامون دعا کن چون تعریف نمیکنم کاری ک همسرم میکنه این حقوق شایسته اش نیس خدایی

عزیزم ما که همدیگرو نمیشناسیم!الان مثلا بقیه بدونن شوهر پاندا چکاره اس چه فرقی واسشون میکنه!اتفاقا خ ...

دیگه بدتر اگر این سوال فایده ای و کاربردی داشت بیشتر برام قابل هضم بود😂😬😬😬

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

من از دیدن درآمد خیلی پایین بعضی دوستان گریه م گرفت. به خاطر همین پست خودم رو که درامد بالایی هم نبود رو پاک میکنم. از بی عدالتی ناراحتم و حق جوونهای ما این پولهای کم نیست.‌

دوستانی که درامدهای ۲۰ تومنی و ۳۰ تومنی نوشتن پستهاشون رو به احترام عزیزانی که  تامین نون شب براشون سخته  و این کامنتها رو با حسر میخونن پاک کنن.استارتر بازی خوبی نبود و من ساده چه زود شرکت کردم

عزیزم مامان من با همین حدودا زندگی کرد الان هممون مهندس و پیراپزشکی و... خوندیم خدا بزرگه

من راضیم به رضای خدا

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
من از دیدن درآمد خیلی پایین بعضی دوستان گریه م گرفت. به خاطر همین پست خودم رو که درامد بالایی هم نبو ...

هرکی درامدی داره نوش جونشون

بعضیام یابد یاد بگیرن ک تو دنیا همه چی هست اگه ارامش و شکرگذاری نباشه انسان نابود میشه

مشاور خانواده ام  ارشد روانشناسی

میتونی به منم مشاوره بدی ؟من با شوهرم مشکل دارم😳

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
ممنون عزیزم برامون دعا کن چون تعریف نمیکنم کاری ک همسرم میکنه این حقوق شایسته اش نیس خدایی

انشاالله که خدا کمکتون کنه و درامدتون خیلی بیشتر از قبل بشه فقط شوهرتون باید همت کنه و ریسک کنه تا انشاالله به موفقیت برسه

من از دیدن درآمد خیلی پایین بعضی دوستان گریه م گرفت. به خاطر همین پست خودم رو که درامد بالایی هم نبو ...

من استفاده انگیزشی کردم از این تاپیک

همه ما ها از صب تا شب دو رو ور خودممون پر هست از آدم ها با حقوق ها و تحصیلات متفاوت 

هر کس متناسب با تلاشش و زحمتی که میکشه دریافتی داره 

این حرف خیلیم هم درست نیس. یکی مثل شوهره من از جونیش و عمرش واسه درسش وقت گذاشت الان یه دندانپزشک موفق هست و نون زحمتکش میخوره. الان خیلی از جوونا همت ندارن. البته به بی عدالتی تو بعضی موارد اعتقاد دارم.