2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست

امروز رفتم ماهی و تنگ خریدم شد ۳۰ تومن 

گلومو بغض گرفت همش احساس میکنم ولخرجی کردم

تو دلم گفتم خدایا یعنی همه مثل منن😢😢😢😢

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم فنیه خیلیا بهش میگن مغازه بزن و فلان فعلا میترسه ریسک کنه ولی خوبه درامدتون خدا بیشترش کنه

حتما اصرار کن که مغازه باز کنه شوهر من تو سن بیست سالگی مغازه باز کرد بعد 5سال یه مغازه خرید..حتما برای مغازه باز کردن تشویقش کن چون واقعا پیشرفت میکنه

من شوهرم ماهی دو تومن میگیره دو روز دیگه عیده هنوزم عیدی بهش ندادن اینم اخرت خوشبختیه حرفیم بزنی میگن اراحتی بفرما استعفا بده

مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  

ولی جدی اگه حقوق شوهراتون کمه بفرستینشون کار فنی یاد بگیرن!الان پول تو کارای تعمیراتیه!از نصب ماه واره گرفته تا تعمیر وسایل خونه!

برنامه نویسی هم عالیه ولی خب استعداد میخواد!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
ارامش کجا بقیه رو میبینن بهترین خونه بهترین ماشین حسرت میخورن 

طر  فکر من به شما متفاوته.حسزت برا من معنی نداره نمیشه هنه دارند میلیونی داشته باشن ک مث قیافه ک متاوت هس خداوند روزی هرکسی رو هم متفاوت کرده یکی با ۱۵۰۰هم خوشه یکی با ۳۰تومنم خوشه.به روزی خودمان قانع باشیم اون وق هیچ وق حسرت چیزی نمیخوریم 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
شماها چکار میکنید با این همه پول به کسی هم کمک میکنید

گلم کسی اینکارو هم بکنه نمیگه ریا نشه

و پنهانی انجام میده

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

بچه ها من حقوق شوهرمو گفتم

بااین حقوق زندگیمون رو رواله تنظیمش میکنیم

درسال یکبارو حتما مسافرتمنو میریم خرید عیدم کامل میکنیم

و بماند ک این وسطا خرج خوردوخوراک و خریدام میشه 

ولی با بچه فکرکنم من خودمو باید بکشم کنار یا خرجمو خیلی خیلی خیلی کم کنم

ولی بازم شکر

بچه ها شاکر باشین شکرگذاری روزیو زیاد میکنه

نگین اون ۲۰ میگیره من ۲ تومن میگیرم

فقط شکر کنید🙏

عزیزم هرکه بامش بیش برفش بیشتر...الان قد دوتومن خرج میکنید اونجا ق  پنج تومن بازم آخر ماه چه کن ...

ما فقط داریم قسط میدیم واسه رهن خونمون 

خدا رو شاکرم اجاره نمیدم یعنی انقدر اوضاعمون خرابه 

قبل ازدواج چه رویاپردازیایی میکردم .آخه خواستگارایخواستگارایی داشتم که اگه ازدواج میکردم باهاشون الان جای دوستانی که میگن ده تومن پونزده تومن درآمد شوهرمه .دکتر .کارخونه دار.مربی بدنسازی.استاد دانشگاه 

آخرش با یه کارگر ازدواج کردم .اصلا بهم ریختم الان 

خدایا صلاحتو شکر

شغل همسر😨 تحصیلات همسر😨 میزان در آمد همسر😨 خصوصیترین سوالهایی که در هیچ جای دنیا پرسیده ن ...

عزیزم ما که همدیگرو نمیشناسیم!الان مثلا بقیه بدونن شوهر پاندا چکاره اس چه فرقی واسشون میکنه!اتفاقا خوب میشه که بدونن هر شغلی درامدش چقدره

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!