2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست
طر  فکر من به شما متفاوته.حسزت برا من معنی نداره نمیشه هنه دارند میلیونی داشته باشن ک مث قیافه ...

تو مشخصه نفست از جای گرم در میاد اینجوری فکر میکنی 

سواره از پیاده خبر نداره عزیزم 

تو بیا به سال یا با دو سال با حقوق یک و نیم از صفر شروع کن زندگی کن ببینم بازم میگی خوشی ؟

تو مشخصه نفست از جای گرم در میاد اینجوری فکر میکنی  سواره از پیاده خبر نداره عزیزم  تو ب ...

دقیقا

مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شماها روزی چند ساعت کار میکنین داداش منم روزی دوازده ساعت سرکاره جوش کاره 1700میگیره  پس ف ...

بین فنی کارها بیشترین درآمد و جوش کارا دارن.برادر شما باید مغازه باز کنه برای شرکت کار کردن فایده ای نداره اگه مغازه باز کنه درامدش خیلی خیلی بیشتر از این حرفاست

من از دیدن درآمد خیلی پایین بعضی دوستان گریه م گرفت. به خاطر همین پست خودم رو که درامد بالایی هم نبو ...

دقیقا آدم احساسه شرمندگی میکنه واقعا چرا باید اینقدر اختلاف وجود داشته باشه 😢😢😢😢😢

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
خیلی بی ادبی خانم دکتر! اگه راست بگی البته.😊 شبت خوش ریپلای نکن چون دارم میرم لالا. فردا هم نمیخونم ...

بی ادب شمایی عشقم.... کلکسیون افتخاراتت ارزونی خودت.. نه به اون دلسوزی نه به این گستاخیت...

بین فنی کارها بیشترین درآمد و جوش کارا دارن.برادر شما باید مغازه باز کنه برای شرکت کار کردن فایده ای ...

ادم باید پولشو داشته باشه که مغازه باز کنه دستگاه بخره

مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  
من استفاده انگیزشی کردم از این تاپیک همه ما ها از صب تا شب دو رو ور خودممون پر هست از آدم ها با حقو ...

اینو قبول ندارم البته شرمنده 

اون بنده خدایی که از صبح تا شب جای دو نفر توی یه شرکته خصوصی کار میکنه واقعا در حده زحمتی که میکشه حقوق میگیره آیاااا؟؟!!!!

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
شوهر منم سیاست مداره ماهی ۲۵۷ میلیون حقوقشه ۵۷ میلیون هم حق اوقات فراغت فرزند میگیره مگه چیه& ...

نووووووووون و شماها ميخورين خوشبخالتون

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.